Haberler

Beykoz Belediyesinden Diyarbakırlı Öğrencilere Destek

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen aralarında İstanbul Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in de yer aldığı yaklaşık 50 kişilik heyet Sur ilçesindeki bir okulda öğrencilere çeşitli yardımlarda bulundu Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek: "Biz biriz ve beraberiz, diriyiz, güçlüyüz.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, "Biz biriz ve beraberiz, diriyiz, güçlüyüz. Beraber oldukça inşallah daha da güçlü olacağız. Bu bölgede de artık insanlarımızın barışa susadıklarını görüyoruz" dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere beraberinde AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, AK Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Sevim Gülşen, AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sağlam, Beykoz Belediyesi CHP ve AK Partili Meclis üyelerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik bir heyet ile Diyarbakır'a gelen Çelikbilek, Karabaş Mahallesindeki bir evde verilen kahvaltıya katıldı.

Sur Kaymakamı Aydın Ergün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz'ın da katıldığı kahvaltı sonrası Şehit Hava Pilot Oğuz Yenen İlköğretim Okulunu ziyaret eden heyet, öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Sınıfları tek tek dolaşarak, öğrencilere çeşitli hediyeler veren Çelikbilek, okul çıkışında AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının bölgedeki çocuklar ile İstanbul'daki çocukları kardeş yapabilmek ve aralarında köprü kurabilmek olduğunu söyledi.

Çocukların ihtiyaçlarını karşılamak adına bazı hediyeler getirdiklerini ve bu tür çalışmalarının Anadolu'nun her bir yanına düzenlediklerini belirten Çelikbilek, "Bu tür etkinlikleri devam ettireceğiz. Batısıyla, doğusuyla, kuzeyiyle, güneyiyle bu evlatlarımız bu ülkenin kardeş evlatlarıdır. Onları bir ve beraber olmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Diyarbakır'da karşılaştıkları misafirperverlikten çok memnun kaldıklarını dile getiren Çelikbilek, şöyle devam etti:

"Bugün belediyemizin ve İstanbul'daki gençlerimizin hazırladıkları 10 bin kitaplık bir kütüphaneyi de Diyarbakır'daki çocuklarımıza armağan ediyoruz. Biz biriz ve beraberiz, diriyiz, güçlüyüz. Beraber oldukça daha da güçlü olacağız inşallah. Bütün bunlar şunu gösteriyor. Bu bölgede de artık insanlarımızın barışa susadıklarını görüyoruz. Sokaklarda gürültü ve patırtının olmaması da ayrıca bir güzellik katıyor. Çünkü şehrin gelişimi o şehre sahip olmakla oluyor. Kavgalı bir yerde şehre sahip çıkamazsınız. Çocuklar, aileler ve büyükler inşallah bu değeri anlayacaklardır. Bölge inşallah zenginleşecektir."

Sur Kaymakamı Ergün ise 2007-2012 yılları arasında Beykoz Kaymakamı olarak görev yaptığını ve 2012 yılında atamasının Sur ilçesine yapıldığını ifade etti.

Ergün, Çelikbilek ile Beykoz'da başarılı çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Buraya atandıktan sonra da Beykoz Belediyesi bölgedeki diğer il ve ilçelere katkı sunuyor. Bu kapsamda Sur ilçemizde bizim de aracılık etmemizle kendileri gelmediklerinde de gönderdikleri okul ihtiyaç malzemelerini okullarımıza dağıtıyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları Başkanlığının çalışmalarıyla Sur ilçesindeki Gençlik Merkezi'nin bir katını kütüphane olarak düzenlediklerini anlatan Ergün, kütüphanenin oluşturulmasında katkı sunan Beykoz Belediyesi'ne teşekkür etti.

Ergün, bu tür çalışmaların batıyla doğu arasındaki kaynaşmaya katkı sağladığını sözlerine ekledi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Güncel

Yücel Çelikbilek Diyarbakır Beykoz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title