Haberler

Beykoz Belediyesi "Evde Sağlık Hizmeti" Başlattı

Beykoz Belediyesi "Evde sağlık hizmeti" başlattıİSTANBUL - Beykoz Belediyesi yaşlıların ve sağlık kuruluşlarına gidemeyecek durumda olan vatandaşların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla evde sağlık hizmeti başlattı.

Beykoz Belediyesi "Evde sağlık hizmeti" başlattı

İSTANBUL - Beykoz Belediyesi yaşlıların ve sağlık kuruluşlarına gidemeyecek durumda olan vatandaşların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla evde sağlık hizmeti başlattı.

Beykoz Belediyesi, ilçe sınırlarında yaşayan yaşlıların ve sağlık kuruluşlarına gidemeyecek durumda olanların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla evde sağlık hizmeti başlattı. Donanımlı araçlar ve ekiple evde sağlık hizmeti vermeye başlayan Beykoz Belediyesi, başlattığı hizmeti ve hizmette kullanılacak araç ve gereçleri belediye önünde düzenlediği programla tanıttı. Törene Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile belediye görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

"Dertleri olduğunda onların dertlenen bir belediyeleri var"

Törende konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, "Evde sağlık hizmeti için adım attık. Bugünden itibaren başlıyoruz. Bu hizmetin bir kısmını zaman zaman yapıyorduk. Artık bugün biraz daha farklı yapacağız. Personelimiz eğitimli bir personel. Araçlarımız donanımlı araçlar. İnşallah Beykoz'un yaşlısı sağlık hizmetine ihtiyaç duyanın bundan sonra asla gözlerini yaşlı olarak görmeyeceğiz. Dertleri olduğunda onların dertlenen bir belediyeleri var" dedi.

"Allah hiçbirinize buna ihtiyaç etmesin; duamız o "

Beykoz Belediyesi'nin evde sağlık hizmetinin telefon numarasını paylaşan Başkan Çelikbilek, "444 66 61 numaralı telefonu arıyorsunuz ve 4'ü tuşluyorsunuz karşısına bizim sağlık ekibi çıkacak. Ne istediğinizi soracaklar bilgilerinizi alacaklar ve sizlere ulaşacaklar. Allah hiçbirinize buna ihtiyaç etmesin; duamız o. Ama ihtiyaçları olduğunda kardeşleri olan Beykoz Belediyesi ve çalışanlarının onların yanına koşacaklarını hiç kimse aklından çıkarmasın" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından yapılan duayla birlikte evde sağlık hizmeti başladı. Başkan Çelikbilek, hizmette kullanılacak araçları inceleyerek sağlık çalışanlarıyla sohbet etti. Araçlardan birine binen Başkan Çelikbilek, ilk testi de kendisi yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beykoz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title