Haberler

Beykoz Belediyesi 5 Bin Çocuğa Bayramlık Dağıtıyor

Güncelleme:

Beykoz Belediyesi ve Beykoz Toplumsal Destek Merkezi, ihtiyaç sahibi 5 bin çocuğa bayramlık kıyafet yardımı yapıyor.

Beykoz Belediyesi ve Beykoz Toplumsal Destek Merkezi (TODEM), ihtiyaç sahibi 5 bin çocuğa bayramlık kıyafet yardımı yapıyor. Elleriyle çocuklara kıyafet dağıtan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, "Her gün yaklaşık 300-600 arası çocuğu giyindirerek, bayrama kadar 5 bin çocuğu hedefliyoruz" dedi.

Beykoz Belediyesi önceliğinde gerçekleştirilen ve TODEM'le birlikte başta yetim öksüz ve şehit-gazi çocukları olmak üzere, yaklaşık 5 bin ihtiyaç sahibi çocuğa bayramlık kıyafet yardımında bulunuldu. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen programla kıyafetler ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılırken, çocukların sevinçleri ise gözlerinden okundu. Programa Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile birlikte Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, aileler ve çok sayıda çocuk katıldı.

Kendi elleriyle çocuklara kıyafet dağıtan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, "Bu sene nasip olursa 5 bine yakın evladımızı giydireceğiz. Hedefimiz şimdilik bu. Gördüğünüz gibi güzel bir marketimiz var. Her gün aşağı-yukarı 300-600 arası çocuğu giydirerek, bayrama kadar 5 bin hedefini tutturacağız. Bu yolla da evlatlarımızın bayram sevinci yaşamalarını arzu ediyoruz" şeklinde konuştu.

Dağıtılan kıyafetler hakkında bilgi veren Başkan Çelikbilek, "Satın aldığımız da var bağışta var ama biz buraya ikinci el eşya kabul etmedik. Tamamen sıfır ve yeni malzemeler. Bunların hepsi toptancılardan bir çoğu da ihraç olan yerlerden malzeme alıyoruz. Kendi çocuğuna ne giydiriyorsan, seninle aynı bölgede yaşayan insanlara aynısını yapman gerekir anlayışını paylaşıyoruz. Netice itibariyle herkes memnun. Onlar memnun olursa bizim en büyük kazancımız odur" diye konuştu.

Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan da, imkanları paylaşmaya katkı sağlayan ve emeği geçen herkesi tebrik etti.

Çocuklarıyla birlikte bayramlıkları almaya gelen İlknur Bülgü, "Çok mutluyuz. Bayramlık alamazdık zaten. Belediyemizden Allah razı olsun çok memnunuz" dedi. Damlagül Bülgü ise çok mutlu olduğunu belirterek, bunun çok güzel bir his olduğunu söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necmettin Erbakan Süleyman Erdoğan Beykoz Politika Güncel Haberler

title