Haberler

Beykoz 15 Temmuz Gaziler Köprüsü Açıldı

Beykoz Belediyesi tarafından yaptırılan, Göksu'da ulaşımı kolaylaştıracak, trafiği ve bölge halkını rahatlatacak Göksu köprüsü ve bağlantı yollarının açılışı gerçekleştirildi.

Beykoz Belediyesi tarafından yaptırılan, Göksu'da ulaşımı kolaylaştıracak, trafiği ve bölge halkını rahatlatacak Göksu köprüsü ve bağlantı yollarının açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Mahalle ve Göztepe Mahallelerini birbirine bağlayan köprüye, 15 Temmuz Gaziler Köprüsü adı verildi.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve slayt gösterimiyle başlayan açılış programına Beykoz Kaymakam Vekili Şile Kaymakamı Salih Yüce, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, M.Hanefi Dilmaç, Mahmut Gülbasar, Muharrem Kaşıtoğlu, meclis üyeleri, muhtarlar, STK ve siyasi parti üyeleri, şehit ve gazi aileleriyle mahalle sakinleri katıldı.

Beykoz Kaymakam Vekili Şile Kaymakamı Salih Yüce, köprülerin ulaşımın en önemli araçlar olduğunu hatırlatarak, köprü yapımında emeği geçenlere ve Başkan Çelikbilek'e teşekkür etti.

-"Beykozlulara ne yapsak azdır"

Belediye Başkanı Çelikbilek, insanlara iyilik yapmanın bir yönteminin de yol yapmak olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Biz de bu yolları yaptık. Bu bir sevda işi. Göksu deresinin kenarında oturanların zaman zaman zorlandığını biliyoruz. Beykozlulara ne yapsak azdır. Belediye olarak Beykozlulara katkımız sürecek. İyi işlerimizde yanımızda olun. Allah bizlere her daim hayırlı işler yapmamızı nasip etsin. Bölgemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak, ulaşımda kolaylığın yanı sıra bölgenin güvenliğini de sağlayacak köprümüzün hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Maliyeti Belediye bütçesinden karşılanan, bağlantı yolları ve dere ıslahıyla birlikte 3 milyon 100 bin TL'ye yapımı tamamlanan köprü, 12 metre genişliğinde ve 17 metre uzunluğa sahip.

Açılış kurdelesi kesildikten sonra köprüden ilk geçen Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek oldu.

Kaynak: AA / Güncel

Beykoz Göksu Şile Politika Güncel Haberler

title