Haberler

Beydağları İmecik Yayla Şenliği Yapıldı

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde Düzenlenen 4. Beydağları İmecik Yayla Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu.

Antalya’nın Korkuteli İlçesi'nde düzenlenen 4. Beydağları İmecik Yayla Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

İmecikliler Sosyal Kültürel Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen 4. Beydağları Yayla Şenliği, İmecik yaylasında yapıldı. Şenliğe siyasi parti temsilcileri, milletvekili adayları, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenliklere katılan vatandaşlara ekmek arası kıyma ve ayran ikram edildi.

Beydağları zirvesindeki İmecik yaylasında 2 gün süren şenliklerde Türk Halk Müziği sanatçısı Burdurlu Hafız Rıza Yağız şenliğe katılanlara unutulmaz anlar yaşattı. Şenlikler kapsamında Moğol Sirki tarafından yapılan gösteri ise davetliler tarafından yoğun ilgi gördü.

Dernek Başkanı Hümmet Küçüksolak, amaçlarının, sosyal ve kültürel yardımlaşmanın yanı sıra yayla turizminin gelişmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Küçüksola, birlik ve beraberliğe katkı sağlamak adına bu tür sosyal faaliyetler düzenlediklerini ifade ederek, bölgede yayla turizminin geliştirilmesi için bölge halkı olarak ortak çaba göstereceklerini söyledi.

Şenliğin son gününde organizasyonda emeği geçen kişilere birer plaket verildi.

(AD-AT-Y)

09.07.2007 10:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title