Haberler

Beydağ Kaymakamvekili Akgül, Muhtarları Dinledi

Beydağ Kaymakamvekili Mustafa Akgül, muhtarlarla bir araya geldi.

Beydağ Kaymakamlığındaki toplantıda konuşan Akgül, son günlerde Ödemiş, Tire, Bayındır ve Kiraz'da hayvan hırsızlıklarının arttığını kaydetti.

Bunu önlemek için Beydağ'da kamera sistemine geçmeleri gerektiğini belirten Akgül, "Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız, mahallelerine gelen yabancı plakalı araçları derhal 155 ve 156 numaralı telefonları bildirerek, hayvan hırsızlarının yakalanmasını yardımcı olmalıdırlar." dedi.

Akgül, ilçe ekonomisi için kestane ve incir üretiminin çok önemli olduğu, üreticilerin bu ürünlere sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Muhtarlar tarafından sulama ve yol konusundaki sorunların dile getirildiği toplantıda, Beydağ Barajı'ndaki doluluk oranının yüzde 16 seviyesinde olduğu ve bununla ancak iki aylık sulama yapılabileceği bildirildi.

Mahalle yollarında yaşanan sıkıntılara ilişkin toplantıya katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Cumhur Şener, sıcak asfaltı ana arterlerde kullandıklarını, diğer yerlerde, parke taşı, stabilize yol çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Ödemiş Beydağ Tire Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title