Haberler

Beyazgül: Seçmen Bize Mesaj Verdi

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 7 Haziran seçimleri ile ilgili "Seçmen bize mesaj verdi" ifadesini kullandı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Beyazgül, ilçe başkanlarının sorunlarını dinleyerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı Harran'da Mahmut Özyavuz'un ev sahipliğinde yapıldı. ^Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan Beyazgül; "Harran İlçe Başkanımızın ev sahipliğinde bir toplantı yaptık. İlçe başkanlarımız ilçelerine ilişkin olmak üzere pozitif ve negatif değerlendirmeler yaptılar. Çalışmalar hakkında ilçe başkanlarımızın çok dinamik olarak görmekten memnunuz. AK parti yüzde 41 oy ile Türkiye'de birinci parti olmuş ve yine Şanlıurfa'da birinci parti olmuştur" dedi.

'HALKIMIZ BU SEÇİMDE BİZE BİR MESAJ VERDİ'

Seçmenin 7 Haziran seçimlerinde verdiği mesajın iyi okunması gerektiğini de sözlerine ekleyen Beyazgül, "Halkımızın bu seçimde bize bir mesaj verdiği düşünüldü. Bu mesajın ne olduğu konusunda kendi aramızda bir istişare ettik. Muhakkak ki seçmenimiz, halkımız her zaman sağduyuludur. Doğru karar veriyor. Bu güne kadar bizi 13 yıldır tek başımıza iktidar etti. Bugün de bize bir mesaj verdi, "Biraz düşünün" dedi. Tabi koalisyon çalışmalarının sürdüğü bu dönemde erken seçim konusunda da konuşmalar devam etmektedir. Teşkilatlarımız hepsine çok hazırlıklı olduklarına şahit olduk. Ben bu manada teşkilatlarıma teşekkür ediyorum sağ olsunlar" diyerek sözlerini tamamladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Zeynel Abidin Şanlıurfa Ak Parti Harran Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title