Haberler

Beyazay'dan Başkan'a Teşekkür

Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi, geçtiğimiz günlerde Düzce Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Çanakkale Gezisi’nde engelli öğrencilere gösterilen ilgiden dolayı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e teşekkür etti.

Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi, geçtiğimiz günlerde Düzce Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Çanakkale Gezisi'nde engelli öğrencilere gösterilen ilgiden dolayı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şubesi işbirliği ile "Engelli, Engelsiz El Ele… Birlikte Çanakkale'ye…" sloganı ile düzenlenen Çanakkale Gezisi sonrasında Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şube Başkanı Nurullah Çelebi, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e teşekkür etti. Özellikle engelli öğrencilerin büyük bir sevinç ve heyecanla iştirak ettiği geziden duydukları memnuniyeti dile getiren Çelebi "geziye katılan öğrencilerimizin önemli bir bölümü bu gezi sayesinde ilk kez Çanakkale'yi görme şansına kavuştu. Heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunan çocuklarımız Çanakkale ruhunu yerinde yaşayarak Kurtuluş Savaşı yıllarını tasavvur ettiler. Milli birlik ve bütünlüğümüzün pekiştiği bu ziyaretler için başta Düzce Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Keleş olmak üzere emeği geçen herkese çocuklarımız adına teşekkür ediyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title