Haberler

Beyaz ve 3 Adam 'Anne' Skeciyle Kırdı Geçirdi

Güncelleme:

Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk show programı Beyaz Show'a bu hafta; 3 Adam programının genç yetenekleri Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile Suzan Kardeş konuk oldu.

BURSA'DA AYRI ŞÖHRET OLDULAR

Programda Beyaz 3 Adam hakkında annelerinin neler düşündüğü sorduğunda Eser Yenenler: Onlarda Bursa'da ayrı bir şöhret oldular. Onlarda üçü bir arada dolaşıyor, 3 kadın. diye konuştu. Beyaz'da Eser'in cevabı üzerine 'annem kızmasın ama komşuların yanında gidince evet Beyazıtçım evet canım sonra fısıldayarak 'tam zamanında aradın' diyor. Böyle benim oğlum deyip naif bir şekilde hava atmayı seviyor diye konuştu.

KAHKAHA TUFANI

Daha sonrasında ise 3 Adam ve Beyaz'ın annelerinin taklidini yaptıkları skeç ekran geldi. Seyirciler anne tiplemesini çok beğenirken salonda kahkahalar koptu.

ANNELERİ STÜDYODA ÇIKTI

Hem Beyaz hem de 3 Adam yaptıkları anne tiplemesini izlerken ara ara güldüler. Seyircisi asıl bekleyen sürpriz ise daha sonra ortaya çıktı. Çünkü stüdyoda bulunan konukların arasında Beyaz, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın annesi bulunuyordu. Dörtlü anne hep birlikte ekrana gelince salonda büyük bir alkış koptu.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Beyazıt Öztürk Eser Yenenler Suzan Kardeş Medya Haberler

500

Yorumlar (1)

HBhasanb_1983@msn.com:

kirdi geçirdi derken? ben hiç gülmedim hiç guzel degildi

5
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title