Haberler

Beyaz Şov'da "Ayşe Öğretmen Yalnız Değildir" Sloganları! Yayını Kestiler

Güncelleme:

Beyaz Show'a katılan izleyiciler "Ayşe Öğretmen yalnız değildir" diye slogan attı. Sloganlar üzerine yayının sesi kesilirken, program Beyazıt Öztürk'ün anonsuyla VTR'ye girdi.

Diyarbakır'da yaşayan öğretmen Ayşe Çelik'in telefonla bağlanarak "Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız? Sessiz kalmayın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın." demesinin ardından ilk bölümü yayınlanan Beyaz Şov'da, Öğrenci Kollektifleri adlı öğrenci grubu "Ayşe öğretmen yalnız değildir" sloganları attı.

Sloganla birlikte ne yazdığı anlaşılmayan bir pankart açan grup, program görevlileri tarafından ağızları kapatılarak dışarı çıkarıldı.

"BURAMI BİLENLERE ÇOK TEŞEKKÜRLER"

Açılışında geçen hafta programda yaşananlardan bahsedilmese de Beyazıt Öztürk, "Beni buradan bilen ve buramı bilen herkese, ekran başındakilere, burada olan bütün seyircilere can-ı gönülden çok çok çok teşekkür ediyorum." dedi.

CANLI YAYINA UZUN SÜRE ARA VERİLDİ

Programın ilerleyen dakikalarında stüdyoda bulunan bir grup izleyicinin "Ayşe öğretmen yalnız değildir." sloganları atması üzerine program VTR'ye girdi. Bant yayının gösterilmesinin ardından stüdyoya bağlanıldığında konudan bahsedilmedi. Ardınan kısa bir süre sonra tekrar reklama gidildi, reklam arasının ardından yine VTR girilen programda, stüdyoya dönüldüğünde konuklardan Murat Boz bir şarkı söyledi ve ardından program sona erdirildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Beyazıt Öztürk ayşe çelik Diyarbakır Üst Manşet Yaşam Kültür Sanat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (486)

ya aliMobil-ANDROID:

kahrolsun hdp pkk

526
36
yanıtYanıtla
kayseri38liMobil-ANDROID:

Allah'ım hainlere fırsat verme

277
27
yanıtYanıtla
Ender:

Kayserili güzel demişte ona olumsuz yorum yapan ve hainligi kabul edenler acaba hdp limi chp limi yoksa paralelcimi

yanıt1
yanıt0
HASAN:

Sürekli sayfalarda görevlendirilmiş hdpliler var hep aynı kişiler yalandan rumuz alıyor toplu beğeni yapıyor

104
92
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

Bu sefer Beyaz''ı tebrik etmek lazım fırsat vermedi onlara helal olsun

124
62
yanıtYanıtla
yeter:

kahrol pkk

142
22
yanıtYanıtla
Energybull:

Huzur herkese lazım!! Doğuda yoksa batıda olmaz!!Beyaz siyah farketmez.

107
53
yanıtYanıtla
son osmanlı:

Her taraf hain kaynıyo. Allah sonumuzu hayır etsin.

139
14
yanıtYanıtla
DOĞRUSU:

Bu Klavyeci hdplilerin amacı Kürt ırkclığı faşistliği bilerek hep aynı kişiler rumuz değiştiriyor toplu beğeni yapıyor

89
50
yanıtYanıtla
MUSLIM:

HENDEK KAZMAK CİZRE HALKININ TASARRUFUDUR, CİZREDE KAMUOYU YANİ HALK HENDEK KAZMAYI UYGUN GÖRMÜŞSE, BUNA HERKES SAYGI DUYMAK ZORUNDADIR, İSLAM AHLAKI VE DEVLETİ BUDUR. EĞER AMBULANS GİDEMİYORSA, BU AMBULANSA İHTİYACI OLANIN SORUNUDUR, 1 KİŞİNİN SORUNU KAMUYOUNU YOK SAYAMAZ, AMA ONUNDA SORUNUNU CİZRE HALKI ÇÖZMELİDİR. ÖZYÖNETİMSE HERKESİN, HER BİRİMİN YARADILIŞTAN HAKKI, KİMSE KULA KUL DEĞİLDİR. OLMAZ.

36
99
yanıtYanıtla
Tüm 486 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title