Haberler

Beyaz Masa Artık Mobil

Büyükşehir Belediyesi, halkın sorunlarına çözüm arandığı ve taleplerinin dinlendiği Beyaz Masa hizmetini artık mobil olarak da verecek.

Büyükşehir Belediyesi, halkın sorunlarına çözüm arandığı ve taleplerinin dinlendiği Beyaz Masa hizmetini artık mobil olarak da verecek. Mobil Beyaz Masa ile birlikte Kent Timi de hizmete girecek. Mobil Beyaz Masa ve Kent Timi 18 Ekim Salı günü Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik tarafından tanıtılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi halkın şikayet ve taleplerini en kısa yoldan değerlendirerek çözüme ulaştırmak için iki ayrı hizmeti hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 18 Ekim Salı günü saat 11.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda Mobil Beyaz Masa uygulaması ve Kent Timi'ni kamuoyuna tanıtacak.

Vatandaşlarımızın belediye ile ilgili işlemlerini daha rahat ve kolaylıkla tamamlamasına yardımcı olmak amacıyla faaliyet gösteren Beyaz Masa, artık Mobil Beyaz Masa ile halkın ayağına gidecek. İlçe ilçe, mahalle mahalle gezecek olan Mobil Beyaz Masa halkın yoğunlukla bulunduğu yerlerde Büyükşehir Belediyesi ile ilgili talepleri alacak.

PROBLEMLER KENT TİMİ İLE ÇÖZÜLECEK

Başkan Mustafa Çelik tarafından tanıtımı yapılacak olan bir başka hizmet de Kent Timi olacak. Kısa sürede pratik çözümler getirmek üzere kurulan Kent Timi, şehri gezerek günlük yaşantıda çıkabilecek problemleri tespit edecek ve anında gidermek için görev yapacak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title