Haberler

Beyaz: Gece Bekar Yatıp Sabah Evli Uyanıyorum

Güncelleme:

Ünlü şovmen, hakkındaki evlilik iddialarına cevap verdi.

Bir ay içinde iki kez 'evleniyor' haberi çıkan Beyazıt Öztürk isyan etti: Her gece bekar yatıp sabah evli kalkıyorum!

Müzmin bekar Beyazıt Öztürk geçen ay esmer bir güzelle evlilik hazırlığı yaptığı haberleriyle konuşuldu. Önceki gün de KKTC'de yaşayan bir avukatla mayıs ayında nişanlanacağı, yazın da nikah masasına oturacağı iddia edildi. Ünlü şovmen yılan hikayesine dönen 'evlilik' haberleriyle ilgili Makaron'dan gülşen Yüksel'e konuştu...

İşte o yazı:

Müzmin bekar Beyazıt Öztürk'le (46) ilgili her yıl birkaç kez 'evleniyor' haberleri çıkar. Bu yıl da gelenek bozulmadı. 1 ay içinde iki kez 'Beyaz evleniyor' haberleri gazete sayfalarında yer aldı. İlki geçen ay çıktı. Beyaz'ın esmer bir güzelle flört ettiği, gizemli sevgilisiyle evlilik hazırlıkları yaptığı, bu defa annesi Nurten Hanım'ın da ilişkiye onay verdiği yazılıp çizildi. Beyaz'ın şov programında yalanladığı bu dedikodunun üzerinden 1 ay bile geçmeden ünlü şovmene bu kez de Kıbrıslı bir avukat sevgili yakıştırıldı. Beyaz'ın avukat aşkıyla Mayıs'ta nişanlanacağı, sık sık KKTC'ye gittiği ve hatta orada ev aradığı öne sürüldü. Sonunda şeytanın bacağını kırdığını düşünüp 'hayırlı olsun' demek için Beyaz'ı aradım. Ünlü şovmen tam modundaydı. Bu iddialara esprili yanıtlar verdi: "Kıbrıslı avukat sevgilim varmış buna çok sevindim, harikaymış. (gülüyor) Kıbrıs'ta oturacağıma da çok sevindim.(gülüyor) Sana şöyle söyleyeyim; Kıbrıs'a 6 yıldır hiç gitmiyorum. Kesinlikte böyle bir şey yok. Bursa olur Eskişehir olur anlarım ama Kıbrıs çok enteresan."

"İŞ CİDDİYE BİNERSE SAKLAMAM"

"Hakkında çıkan evlilik haberlerine sen de alıştın galiba" deyince "Her sabah evli uyandırılıyorum. Bekar yatıyorum evli uyanıyorum" diye patlattı espriyi. "Peki eş adayı var mı?" diye sordum. "Yok. Olduğu anda yine kimseye söylemem ama iş ciddiye binerse saklamam" dedi.

"Artık yaş 46 oldu, evlilik için umudunu kesmedin mi?" deyince "Yok, evlenmeyi istiyorum" diye karşılık verdi. Ne diyelim başka bahara.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Beyazıt Öztürk Kıbrıs Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

neronmobilWeb@haberler.com:

Yasitlarin hacca gitti geldi sen hala kusu dusunuyorsun kusun olunce gorursun sabah kim bakiyo kim altini temizliyo

15
3
yanıtYanıtla
...Mobil-IOS:

Uyanınca abdest Alman Lazım :)

11
7
yanıtYanıtla
ercen ozelMobil-ANDROID:

evlilik programina katilsin

11
2
yanıtYanıtla
GiZEMmobilWeb@haberler.com:

Beyaz Benimle Evlenirmisin

9
3
yanıtYanıtla
TEKİN:

Parası mı yok kendisine güveni olsaydı evlenirdi. Belki eksiği kusuru vardır. Üzerine varmayın. İlla ilginizi çekiyorsa bir doktora götürün. Hayra girersiniz.

4
7
yanıtYanıtla
MÜGE:

Seni kimseye yar etmem, ya benimsin ya da benim :-)

8
2
yanıtYanıtla
FreedommobilWeb@haberler.com:

Heralde yastıkla evlenmiş :

9
1
yanıtYanıtla
kara zamanMobil-ANDROID:

30 sene oldu senin suren doldu yeter artik beyaz artik evlen

7
0
yanıtYanıtla
işin özümobilWeb@haberler.com:

Erkek yakısıklı ve paralıysa asla bekar kalmaz. Kızlar artık karaktere değil paraya bakıyor.

7
0
yanıtYanıtla
gercekMobil-ANDROID:

sirt üstü yatiyorsunda ondan

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title