Haberler

Beü Zonguldaklı Kadınları Meme Kanseri Bilgilendirme Toplantısına Davet Ediyor

Bülent Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi “Erken Tanı Hayat Kurtarıyor” sloganı ile Meme Kanseri bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

Bülent Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi "Erken Tanı Hayat Kurtarıyor" sloganı ile Meme Kanseri bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. Toplumun her kesiminden kadınların katılımına açık olacak toplantı, meme kanseri konusunda bilinç, duyarlılık ve farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Merkezin Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü Eğitim Hemşireliği ile Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Güldeniz Karadeniz Çakmak'ın hazırladıkları eğitim, 3 Nisan 2015, Cuma günü, saat 10.00'da BEÜ İbn-i Sina Kampüsü Şebnem Kargı Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Toplantıda Doç. Dr. Çakmak tarafından kanserden korunma, meme kanseri, belirtileri, kendi kendine meme muayenesinin önemi ve nasıl yapılacağı, tanı ve tedavi yöntemleri ile kanserle başa çıkma konularında bilgi verecek.

BEÜ'nün düzenlediği meme kanseri bilinçlendirme toplantısının ilki 7 Ekim 2013 tarihinde, Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulunda Hemşire Emine Gedikli'nin konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleştirilmişti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title