Haberler

Beü Rektörü Özer, Tso Başkanlarıyla Buluştu

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Zonguldak il ve ilçelerdeki Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Zonguldak il ve ilçelerdeki Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, toplantıda, kampüslerdeki fiziki ve teknolojik yatırımlar başta olmak üzere, artan öğrenci ve öğretim üyesi sayıları, yürütülen projeler, üniversite-sanayi işbirliği ve Zonguldak'ın çok yönlü gelişimi gibi konuların masaya yatırıldığı kaydedildi.

Açıklamada, Rektör Prof. Dr. Özer'in şu ifadelerine yer verildi:

"Bugün Zonguldak, Devrek, Ereğli, Çaycuma, Alaplı, Kilimli, Gökçebey kampüslerimizdeki enstitü, fakülte, yüksekokul, konservatuvar ve meslek yüksekokullarımız, Zonguldak'ın eğitim, araştırma, topluma hizmet üretimi ve sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağladığı gibi ekonomik dinamikleri de güçlendiriyor. Öğrencilerimiz ve personelimiz burada yaşıyorlar. Tüm ihtiyaçlarını yaşadıkları bu şehrin olanakları ile karşılıyorlar. Dolayısıyla Zonguldak ve ilçelerinin sosyal, kültürel, ekonomik imkanları ne denli gelişirse, üniversitemizin bir eğitim merkezi, Zonguldak'ın da yerleşim yeri olarak tercih edilme oranı artacaktır. Tüm bu noktalarda sürdürdüğümüz işbirliğinin güçlenerek artacağına inanıyorum."

Toplantının eğitim, sanayi, ekonomi ve sosyokültürel konularda fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdiği kaydedildi.

Toplantıya, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, Devrek TSO Başkanı Ertan Civak, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bülent Ecevit Üniversitesi Mahmut Özer Zonguldak Devrek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title