Haberler

Beü Kalite Komisyonu Sağlık Alanında Dış Paydaşlarla Bir Araya Geldi

Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Kalite Komisyonunun düzenlenen toplantısına Zonguldak’taki sağlık birimlerinin temsilcileri, dış paydaş olarak katılım sağlayarak, görüş ve önerilerini paylaştı.

Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Kalite Komisyonunun düzenlenen toplantısına Zonguldak'taki sağlık birimlerinin temsilcileri, dış paydaş olarak katılım sağlayarak, görüş ve önerilerini paylaştı.

Toplantıya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği adına, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Orhan Şahin, Zonguldak Tabip Odası Üst Kurul Üyesi Dr. Ertuğrul Güner, Zonguldak Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Fatih Akca katıldı. Dr. Orhan Şahin, 2002 yılından bu yana sağlıkta kalite standartlarını oluşturma çalışmaları içerisinde bulunduğunu, Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından sağlık alanında yapılan yatırımları memnuniyet ile takip ettiklerini, BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinin sağlık personeli anlamında güçlendirilmesi gerektiğini düşündüğünü ifade etti.

Dr. Ertuğrul Güner, Zonguldak'ta bulunan tüm sağlık kurumlarının daha sıkı işbirliği içerisinde çalışması gerektiğine vurgu yaptı. Uzm. Dr. Fatih Akca, BEÜ'yü çok yakından takip etmekte olduğunu ifade ederek, özellikle ARTMER'in faaliyetleri Zonguldak ve Ülkemiz adına bir değer olduğunu söyledi. Bülent Ecevit Üniversitesi ile sürdürdükleri çalışmalarda kendilerinin işbirliğine her zaman hazır olduklarını ifade etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Orhan Şahin Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title