Haberler

Beü ile Avusturya Arkeoloji Enstitüsü Arasında İkili Anlaşmalar İmzalandı

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hamza Şimşek, Avusturya’nın başkenti Viyana’da Avusturya Arkeoloji Enstitüsü Müdürü ve Kazı Başkanı Doç. Dr. Sabine Ladstatter arasında ikili anlaşma imzalandı.

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hamza Şimşek, Avusturya'nın başkenti Viyana'da Avusturya Arkeoloji Enstitüsü Müdürü ve Kazı Başkanı Doç. Dr. Sabine Ladstatter arasında ikili anlaşma imzalandı.

Görüşmeler sonucunda ilk etkinlik olarak 2015 yılının Ekim ayında BEÜ ile Türk Dil Kurumu ve Avusturya Kazı Enstitüsü tarafından Kültür Bakanlığı Kazılar Daire Başkanı Melih Ayaz davet edilerek "Doğuda ve Batıda Selçuklular" adlı sempozyum düzenleneceği bildirildi.

düzenlenecek olan sempozyuma ait arkeoloji, sanat tarihi, dil, mimarlık, tarih, nümizmatik, yazıt bilimi, konuları ele alınacağı belirtildi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eren Üniversitesi Mahmut Doğru Avusturya Viyana Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title