Haberler

Beü, Güz Dönemini Etkinliklerle Kapatacak

Bülent Ecevit Üniversitesi sosyal kültürel sportif etkinliklerle geçen 2013-2014 Akademik Yılı Güz Dönemini geride bırakıyor.

Bülent Ecevit Üniversitesi sosyal kültürel sportif etkinliklerle geçen 2013-2014 Akademik Yılı Güz Dönemini geride bırakıyor.

Bülent Ecevit Üniversitesi sosyal kültürel sportif etkinliklerle geçen 2013-2014 Akademik Yılı Güz Dönemini geride bırakıyor. 2013 yılının Ekim ayından bu yana Prof. Dr. Kurtuluş Kayalı, Prof. Dr. Şükrü Halük Akalın, Beşir Ayvazoğlu, Ahmet Turgut, Tahir Taner, Prof. Dr. Necati Demir Şansal Büyüka, Tümer Metin gibi pek çok ismi öğrencileri, çalışanları ve Zonguldak halkı ile buluşturan BEÜ, düzenlediği farklı ve kaliteli etkinliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

BEÜ Aralık ayında, Yavuz Bülent Bakiler, Muhammet Nur Doğan, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, Ahmet Özhan gibi isimleri misafir edecek. Ayrıca Roman Kahramanları Gününe ev sahipliği yapacak ve BEÜ Şiir Topluluğu öğrencileri ile Necip Fazıl Kısakürek şiirlerinden oluşan bir şölen gerçekleştirecek.

Üniversitenin yoğun sosyal, kültürel ve sanatsal programının öğrencilerin kariyer planlamasından, yaşama bakış açılarına kadar pek çok yönden gelişimine destek olduğunu belirten BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, "2013 yılını yoğun bir programla tamamlıyoruz. Üniversitemiz akademik, bilimsel, sosyal ve kültürel etkinliklerini sosyal sorumluk bilinciyle sürdürüyor. Önemli sempozyumlar, çalıştaylar, kongreler, konferanslar, ulusal ve uluslararası spor organizasyonları ile 2013 yılını geride bırakıyoruz. Bülent Ecevit Üniversitesi, Zonguldak'ın dünyaya açılan kapısı halini aldı ve Zonguldak Üniversitesiyle daha da büyüyen bir şehir oldu. Aralık ayının son günleri için de yine yoğun bir program oluşturduk. Tüm Zonguldak halkını bu etkinliklerde Üniversitemizde görmekten mutluluk duyuyoruz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Beşir Ayvazoğlu Zonguldak Kayalı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title