Haberler

Beü'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Muhteşem Konser

Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEÜ) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Türk sanat müziği sanatçısı Aylin Şengün Taşçı unutulmaz bir konser verdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi'nde (BEÜ) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Türk sanat müziği sanatçısı Aylin Şengün Taşçı unutulmaz bir konser verdi.

Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir eşi Nurten Akdemir, Vergi Mahkemesi Başkanı Volkan Erdoğdu eşi Emine Erdoğdu, Bülent Ecevit üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer eşi Nebahat Özer, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı eşi Hafize Turanlı, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir eşi Senem Demir, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun eşi Emine Tosun BEÜ akademik ve idari personeli, öğrenciler ve Zonguldaklı müzik severler katıldı.

Türk sanat müziği sanatçısı Aylin Şengün Taşçı Türk sanat müziğinin dilden düşmeyen şarkılarıyla izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Yaklaşık 2 saat süren konserde 'Huysuz ve Tatlı Kadın', 'Boş Çerçeve', 'Yıldızların Altında' gibi unutulmayan şarkılar Aylin Şengün Taşçı'nın eşsiz yorumuyla izleyici ile buluştu. İzleyiciler de birçok şarkıda Taşçı'ya eşlik ederken protokolden de şarkılar hep bir ağızdan söylendi.

İlginin oldukça yoğun olduğu konser sonunda Aylin Şengün Taşçı'ya verdiği konser ve günün anısına teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title