Haberler

BEÜ'deki Şenlikler Türk Sanat Müziği Konseri ile Sona Erdi

Güncelleme:

Bülent Ecevit Üniversitesinin 21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Bahar Şenlikleri, Türk Sanat Müziği Topluluğunun konseri ile sona erdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi'nin 21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Bahar Şenlikleri, Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun konseri ile sona erdi.

Şef Birol Akbaba yönetimindeki topluluk şenliklerin son günü olan 9 Mayıs Cumartesi akşamı gerçekleştirdiği konserde seslendirdiği Yeşilçam şarkıları ile büyük beğeni topladı. Zonguldak Valisi Ali Kaban, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Baro Başkanı İ. Kerem Ertem ile eşleri, protokol üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve Zonguldaklı müzikseverlerin izlediği konser Türk Sinemasının 100. Yılı dolayısıyla hazırlanan Yeşilçam şarkılarından oluşan repertuvarı unutulmaz anlara sahne oldu.

İzleyiciler konser boyunca tüm şarkılara eşlik ederek nostaljik bir akşam yaşadılar. Konser sonunda Vali Ali Kaban, Şef Birol Akbaba'ya çiçek vererek teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Birol Akbaba Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title