Haberler

Beü'de Otomotiv Karoserindeki Gelişmeler Konferansı

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Teknik Bilimler MYO tarafından Otomotiv Karoserindeki Gelişmeler konulu konferans düzenlendi.

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Teknik Bilimler MYO tarafından Otomotiv Karoserindeki Gelişmeler konulu konferans düzenlendi.

Düzenlenen konferans motorlu taşıtların icadından bu yana yük yada yolcu taşınmasında kullanılan kısım olan karoserinin de zaman içinde ihtiyaçlar doğrultusunda hem yapısında hem de malzemelerinde gelişmeler olduğunu belirten Öğr. Gör. Metin Kaynaklı; "Motorlu taşıtlarda karoseri; şasiye monte edilen, aracın sactan veya farklı diğer malzemelerden yapılmış kısmıdır. Bu kısımda pencereler, kapılar, koltuklar, yolcu ve motoru koruyan kısımlar bulunur. Otomobiller birçok form altında karşımıza çıkmaktadır. Bu formları segment adı altında inceleyeceğiz" dedi.

Kaynaklı;"Günümüz teknolojik imkanlarından da yararlanılması sonucu olarak her geçen gün gelişmekte olan karoseri malzemesi günümüz otomobillerinde kompozit malzemelerden yapılmaktadır" şeklinde konuştu.

Otomotiv karosesindeki son gelişmelerin anlatıldığı sunum tanıtıcı video ile son buldu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eren Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title