Haberler

Beü'de Mezuniyet Töreni

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) "Çocuk Gelişimi Uzaktan Eğitim Programı" öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) "Çocuk Gelişimi Uzaktan Eğitim Programı" öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Hüsrevpaşa Yerleşkesi Konferans Salonunda düzenlenen törende konuşan Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Okutman Hatice Öntürk, üniversitelerin başarısının mezun ettiği bireylerin başarısıyla ölçüldüğünü söyledi.

Üniversitenin her geçen yıl büyüyerek ilerlemeye devam ettiğini ifade eden Öntürk, "BEÜ ile bütünleştirdiğiniz bilimsel ve üzgün kimliğinizi bir ömür boyu onurla taşıyacağınızı düşünüyorum. Bu zorlu yolu başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. Bu yolda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, verdiği destekle bizi daha çok çalışmaya cesaretlendiren, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Doğru'ya yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Mezun öğrenciler adına konuşan Fadime Yılmaz ise BEÜ gibi kalitesiyle adından söz ettiren bir üniversiteden mezun olduğu için mutlu olduğunu ifade etti.

Yılmaz, "Hepimiz BEÜ'ye farklı şehirlerden farklı hayallerle geldik. Ben 34 yaşında Alanya'dan geldim. Benim hayalim, yıllardır içimde biriktirdiğim eğitimci olma hissini yaşatabilmekti. Çocuk gelişimi programı, bana bunun için bir yol açtı. Uzaktaydık ama çok yakın davranan hocalarımızla, bu uzaklığı hiç hissetmedik. Bizden her konuda yardımını esirgemeyen, her zaman rehberlik eden hocalarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tören öğrencilerin diplomasını almasının ardından, kep atmayla son buldu. - Bitlis

Kaynak: AA / Yerel

Eren Üniversitesi Fadime Yılmaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title