Haberler

Beü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeydi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) 2016-2017 Yükseköğretim Akademik yılı açılış töreni için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeydi.Üniversitelerin akademik yılı açılış töreni için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrifleriyle YÖK himayesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlendi.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) 2016-2017 Yükseköğretim Akademik yılı açılış töreni için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeydi.

Üniversitelerin akademik yılı açılış töreni için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da teşrifleriyle YÖK himayesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlendi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde ilk kez toplu olarak gerçekleştirilen "2016-2017 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni"ne tüm üniversite rektörlerinin yanı sıra üniversiteleri temsilen belli sayıda akademisyen ve öğrenciler olmak üzere yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Törene Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ile birlikte üniversitemizin senato üyeleri Prof. Dr. M.Haluk Güven, Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu, Prof. Dr. Şadi Şen, Prof. Dr. Ali Borazan, Prof. Dr. Yasemin Köse, Prof. Dr. Ali Azar, Prof. Dr. Selçuk Keser, Prof. Dr. Ferruh Niyazi Ayoğlu, Prof. Dr. Hale Sayan Özaçmak, Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım, Prof. Dr. Yüksel Ayaz, Prof. Dr. Ahmet Altın, Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Prof. Dr. Baki Hazer, Prof. Dr. Sevim Çelik, Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Doç. Dr. Ahmet Özarslan, Doç. Dr. Aysel Memiş ve Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk Çapar katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title