Haberler

Betül Töz'den İki Güzel Derece Daha

Güncelleme:

Betül Töz'den Türkiye Şampiyonasında yeni dereceler geldi. Töz çiftlerde birinci olurken, teklerde de Türkiye ikincisi olmayı başardı.

Eskişehir'de 22 Haziran tarihinde düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası sırasında Antrenör Talat Yılmaz'ın vefat etmesi sebebiyle ertelenen, Minikler Türkiye Şampiyonası Ferdi maçları, ''Talat Yılmaz Minikler Masa Tenisi Ferdi Türkiye Şampiyonası'' adıyla aynı fikstürle, kaldığı yerden Bartın'da yapıldı.Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan ''Talat Yılmaz Minikler Masa Tenisi Ferdi Türkiye Şampiyonası'' Sporcuların ve Masa Tenisi Federasyonu Bartın İl Temsilciliğinin hazırladığı pankart ve Talat hocanın ailesine verilen çiçeğin ardından devam etti.

BARTIN'DA YAPILDI

Bartın ili Ulusal A Klasman Hakemi ve Antrenörü Talat Yılmaz'ın adına düzenlenen maçları ''Talat Yılmaz Minikler Masa Tenisi Ferdi Türkiye Şampiyonası'' Minikler Ferdi ve Çiftler Türkiye Şampiyonası maçları 25-26 Temmuz tarihlerinde Bartın Ömertepesi Spor Salonunda yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un başarılı Masa tenisçisi Betül Töz Türkiye şampiyonasında teklerde ve çiftler yeni bir başarı daha elde etti.

BAŞARILI PERFORMANS ÇİZİYOR

Çift Bayanlarda Özge Yılmaz ile birlikte mücadele eden Betül Töz, finalde Zehranur Güner/Esra Akpınar çiftini 3-1 yenerek birinci sırayı aldılar. Zehranur Güner/Esra Akpınar çifti ikinci, Simge Devrim İnal/Meltam Balaban ve Ece Haraç/Dilara Özdemir üçüncü oldular. Tek Bayanlarda ise geçen yılın şampiyonu Zeynep Çelik ile finalde karşılaşana Betül Töz finalde 4-1 yenilerek Türkiye ikincisi oldu. Betül Töz ikinci sırayı alırken, Zonguldak Özel İdare Yol Spor'dan Dilara Özdemir'i 4-0 mağlup eden Kayseri Kocasinan Belediye Spor'dan Özge Yılmaz üçüncü sırayı aldı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özge Yılmaz Eskişehir Türkiye Bartın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title