Haberler

Beton Mikserinin Çarptığı İki Otomobil Alev Alev Yandı

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde beton mikserinin çarptığı 2 otomobil, kaza ardından alev alarak yandı.

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde beton mikserinin çarptığı 2 otomobil, kaza ardından alev alarak yandı. Hurda yığınına dönen otomobillerin sürücüleri kendilerini dışarıya atarak kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi Havalimanı Caddesi'nde meydana geldi. Ali Kaplan yönetimindeki 16 V 8290 plakalı beton mikseri, iddiaya göre yol kenarında park halindeyken, harekete geçmek isteyen sürücü Osman Kahveci yönetimindeki 34 HJN 08 plakalı otomobile, ardından onun önündeki sürücü Hikmet Şahin yönetimindeki 43 AK 339 plakalı bir başka otomobile çarptı. Çarpışma ardından 34 HJN 08 plakalı otomobilin motor kısmında yangın çıktı. Yükselen alevler hemen yanındaki 43 AK 339 plakalı otomobile de sıçradı. Yanmaya başlayan otomobillerin sürücüleri, kendilerini dışarı atarak yara almaktan kurtardı. İhbar üzerine sevk edilen itfaiye gelinceye kadar çevredeki fabrika çalışanları yangın söndürme tüpleri ile yangına müdahale etti. Gelen İnegöl İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Yangın ve kaza sonucunda iki otomobilde ağır hasar oluştu. Kaza sonucu kendilerini zorlukla araçlardan dışarı atan sürücüler, kazayı şans eseri burunları bile kanamadan atlattı.

Kazaya karışan beton mikseri sürücüsü Ali Kaplan, cadde üzerinde ilerlerken bir anda iki aracında caddeye çıkış yaptığını, kazanın bu nedenle meydana geldiğini iddia etti. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

- İnegölbursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Ali Kaplan İnegöl 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title