Haberler

Beste Beste Türkü Türkü Abdurrahim Karakoç

Değerli şair ve fikir adamı Abdurrahim Karakoç’un vefatının birinci yıl dönümü anısına hazırlanan “Beste Beste Türkü Türkü Abdurrahim Karakoç” adlı albüm özel bir konserle tanıtılacak. Bu özel konser TRT Müzik’ten canlı olarak yayınlanacak.

Albümde, sözleri Abdurrahim Karakoç tarafından yazılan ve unutulmaz eserler arasında yerini alan Mihriban, Ben hep Seni Düşünürüm, Sevgi Yetmiyor, Omzumda Sevda Yükü, Aynaların Ötesi, Gel gayrı, Suları Islatamadım, Can Özümden Besmeleyi Çekende, Aşk Hikayesi, Unutursun Mihribanım ve Ecele Doğru isimli eserler yer almıştır. Eserler değerli sanatçılar Orhan Hakalmaz, Hasan Sağındık, Azerin, Sevcan Orhan, Musa Eroğlu, Esat Kabaklı, Gülay, Gülşen Kutlu, Turgay Başyayla, Gündoğar ve Güler Duman tarafından seslendirilmiştir.

Bu eşsiz Albüm, 4 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek gala konseri ile tanıtılacaktır. Albümdeki eserleri yorumlayan sanatçıların katılımı ile gerçekleşecek gala konseri TRT Müzik’ten canlı olarak yayınlanacaktır. Bahçelievler belediyesi tarafından düzenlenen konser programı Nurettin Topçu Kültür merkezinde gerçekleştirilecektir.

Beste Beste Türkü Türkü Abdurrahim Karakoç Konseri, 4 Haziran Salı saat 21.00’de TRT Müzik’te…

Kaynak: Star / Kültür Sanat

Orhan Hakalmaz Esat Kabaklı Sevcan Orhan Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title