Haberler

Beste Açar ile İpek Açar Arasında Şarkı Krizi Çıkacak

Güncelleme:

Kayahan'ın kızı Beste Açar, babasının şarkılarından oluşan albüm yapacak ama şarkıların telif hakları üvey annesi İpek Açar'ın elinde.

Merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar Haravon ve üvey annesi İpek Açar arasında yaşanan miras kavgasının ardından ikili, şimdilerde yeni bir krizin eşiğinde!

BABASININ EN SEVDİĞİ ŞARKILARINDAN ALBÜM ÇIKARACAK

Akşam'dan Erçin Dağ Eysen'in haberine göre Beste Açar, eşinin gün yüzüne çıkmamış şarkılarını yorumlayacağını açıklayan İpek Açar'dan önce elini çabuk tuttu. Açar, babasının en sevdiği şarkıları olan 'Yemin Ettim' ve 'Seni Seviyorum' gibi parçaları yorumlayacağı yeni bir albüm için kolları sıvadı.

Babasının şarkılarına kendi sesiyle hayat verecek olan Açar'ın bu projesi karşısında İpek Açar'ın nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu.

TELİF HAKLARI İPEK AÇAR'IN ELİNDE

Çünkü şarkıların telif hakları İpek Açar'ın elinde… Beste Açar, şarkılarının telif hakları için önceki aylarda mahkemeye başvurmuştu.

Kaynak: Akşam

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi belli oldu mu? Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne?
500

Yorumlar (7)

Pure:

Beste bu süreçte hic hos olmayan bir tavir sergiledi yillar ipek acar in samimiyetini ortaya fazlasıyla koydu kayahan telif icin de bir şey düşünmüştur zaman kanitlayacak

46
1
yanıtYanıtla
EDA:

AH YALAN DÜNYA . . . .

17
0
yanıtYanıtla
KASAP ET DERDINDE:

mal sahibi mezarinda kazandiklarinin ve yaptiklarinin hesabiyla ugrasiyor, , mirascilarda bana az düstü, sana cok düstünün derdinde. . iste yalanci dünya buna deniyor.

16
1
yanıtYanıtla
AAA:

KAYAHAN KIZININ NE ÇİRGEF OLDUĞUNU BİLDİĞİNDEN KARISINA BIRAKMIŞ. AMA ÇİRGEF İŞTE ADAMI MEZARINDA BİLE HUZURLU YATIRMIYOR

14
3
yanıtYanıtla
kkkk:

Tabikide kızı yapmalı

1
9
yanıtYanıtla
koylu:

bunlar neyin kavgasi be sevgisizliyin gavgasi sayet ane kiz gibi yasansaydi onceden sahislar ufak tefek sorunlardan oteye giymezdi

4
0
yanıtYanıtla
osmanlı şapla:

hayat hain

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title