Haberler

Best 50. Yılını Kutluyor

Yırcalı Holding kuruluşu olan Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş. (BEST) 50. olağan genel kurul toplantısını yaptı.

Yırcalı Holding kuruluşu olan Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş. (BEST) 50. olağan genel kurul toplantısını yaptı.

Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş. 50. yılını kutluyor. Best'in 50. olağan genel kurul toplantısında konuşan Yırcalı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, dünya ve ülke ekonomisi hakkında bilgiler vererek, BEST'in dünyadaki, Türkiye'deki ve sektördeki yerini irdeledi. Best'in hissesinin tapu senedi haline geldiğini belirten Yırcalı, "70 ülkeye ihracat yapıyoruz. 22 ülkede temsilciliklerimiz var. Dünyanın en büyük fırın trafosunu biz ürettik. Yapımına devam ettiğimiz yeni fabrikamız Haziran ayında devreye girecek. Kapalı alanımızı 35 bin metrekareden 53 bin metrekareye çıkarıyoruz. Bu yüzde 50 büyüme demek. Devamlı büyüyoruz, yatırım yapıyoruz. Biz bu kuruluşu satmak peşinde değiliz. Satmanın değil, büyütmenin, daha ileri gitmenin peşindeyiz. Sanayici ülkemiz için önemlidir. Zira, işsizliğin tek çaresi sanayicinin yaptığı yatırımlarla iş sahalarının çoğaltılmasıdır" şeklinde konuştu.

Best'in 50.ci olağan genel kurulu sonrası Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek, kıdem, çalışkanlık ve sadakati göz önüne alarak çalışanlara yüzde 35'lik zam artışı yapan Yırcalı'ya, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak'ın gönderdiği teşekkür plaketi ile Best'ten emekli olanlar tarafından 50. yıl anısına plaket takdim edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Elektromekanik Rona Yırcalı Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title