Haberler

Besni Merinos Çalışanları Piknikte Bir Araya Geldi

Adıyaman’ın Besni ilçesinde faaliyetlerini sürdüren merinos halı çalışanları piknikte bir araya geldi.

Adıyaman'ın Besni ilçesinde faaliyetlerini sürdüren merinos halı çalışanları piknikte bir araya geldi.

Merinos iplik fabrikası tarafından Gölbaşı Doğa parkında 1.si düzenlenen pikniğe Adıyaman'ın Besni ilçesinde 600 çalışan katıldı. Çalışanlara hitap eden konuşan Merinos Fabrikası Genel Müdürü Şahin Borlu, "Merinos bugün yaklaşık 8 bin çalışanı ile iplikten halıya, tekstilden, mobilyaya, polyester, elyaf, duvardan duvara halıya birçok sektörde üretim yapmaktadır. Firmamız her geçen yıl yatırımlarını arttırmakta ve büyümeye devam etmektedir. Türkiye'de ve dünyada büyük başarılara imza attık. Yaklaşık 3 yıl önce Besni'de ki şu anki tesisimizi devreye almıştık 350 kişilik ve günlük 40 ton kapasiteli bir tesisimiz bulunmaktaydı. Bu gün itibarı ile yeni tesisimizin montajı başlamış ve yıl sonuna kadarda tamamlamayı hedeflemekteyiz ve şu anki üretimimizin iki katı ve istihdamımızın da iki katı yaklaşık 700 kişilik istihdam sağlayabilecek fabrika olacak. Şimdi Gaziantep'te yine halı ve iplik üzerine yatırımlarımız bulunmakta ve önümüzdeki yıllarda da yatırımlarımız hızla devam edecek. Adana SASA'da dev yatırımlar başlamış ve önümüzdeki yıllarda yatırımlarımızı daha geniş çaplı hale getirecek. Bu başarıda tabi ki de büyümesinde herkesin katkısı ile oluyor. Burada en büyük katkı şüphesiz ki çalışanlarımız yani sizlersiniz. Merinos tüm çalışanları ile bir ailedir herkese bir aile gibi yaklaşır. Sizlerin mutluluğu, yaşam kalitesi bizler için çok önemlidir. Her zaman sizleri maddi ve manevi firma olarak üzerimize düşen her konuda en iyi şekilde imkanlar dahilinde destek olmuşuzdur ve gelecekte de olmaya devam edeceğiz. Bu günkü pikniğimizin eğlenceli geçmesini diliyorum" dedi.

Piknikte yapılan kura ile 12 çalışana çeyrek altın verildi. Piknik çalışanları canlı müzik eşliğine halay çekmesi ile program sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Merinos Borlu Besni Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title