Haberler

Besni İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kan Bağışı Kampanyası

Gençlik Haftası münasebetiyle Besni İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.

Gençlik Haftası münasebetiyle Besni İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.

Kan bağışına Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Ali Tanrıverdi, Besni İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Akdoğan katıldı. Kan bağışında bir konuşma yapan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Ali Tanrıverdi, kan bağışının hem toplumsal, hem de sağlık açısından önemli olduğunu belirterek, kan vermenin sosyal bir sorumluluk olduğunu söyledi.

Tanrıverdi, "Kan bağışı yapmak, kısa bir zaman alır ancak karşılığında bir insanın hayatını kurtarabilirsiniz. Her yıl binlerce vatandaşımız ya bir kaza ya da bir hastalık sonucunda kan bulamadığı için hayatını kaybediyor. Kan vermek sosyal bir sorumluluktur. Ayrıca kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Sağlıklı herkesin kan bağışında bulunması bir gereklilik, bir zorunluluk diye düşünüyoruz. Çünkü verilecek kan bir hayat kurtaracaktır" dedi.

Tanriverdi'den sonra konuşan Besni İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Akdoğan ise Kızılay'ın Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır sloganına dikkat çekerek, "Gerçekten kan, kaynağı insan olan bir maddedir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir öneme sahip olan kan için Türk Kızılay'ı sürekli kampanyalar düzenlemektedir. Daha önce kan bağışı kampanyalarına destek veren Okulumuz ve personelimiz bu kez de bu kampanyayı kendisi düzenleyerek Gençlik haftasında önemli organizasyona ev sahipliği yapmış oldu" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Tanrıverdi Kızılay Besni Sina Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title