Haberler

Besni Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirdi.

Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirdi. Kongrede Memet Kasap yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Mustafa Salman yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre gündem maddelerinin okunması ile devam etti.

Faaliyet, denetim ve bilanço raporlarının okunmasının ardından raporlar ayrı ayrı oylanıp oy birliği ile kabul edilerek ibra edildi. Gündem maddelerinin okunmasının ardından seçime geçildi.

1024 delegen 304 kişinin oy kullandığı seçimde tek liste halinde seçime giren ve oyların tamamını alan Memet Kasap başkanlığa yeniden seçilerek güven tazeledi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise Bekir Dilsiz, Sedat Ağır, S.Cengiz Baba, Hayati İşitmen, İsmet Kösen, Memet Bozmaz, Kemal Unuturum ve Mahmut Aslan seçildi.

Kongrenin tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Memet Kasap, bu dönem daha aktif olacaklarını belirterek, "2. dönem çalışmalarımızda üyelerimizle ilgili projelerimiz olacak. Üye aidatları konusunda üyelerimizden destek bekliyoruz. Toplanan aidatlarla esnaflarımıza yönelik çalışmalarımız olacak. Kongremize katılan Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Mustafa Salman'a ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Besni Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title