Haberler

Besni?de, Baba Ile Oğlun Yaşadığı Ev Yıkıldı

Besni'de, baba ile oğlun yaşadığı ev yıkıldıADIYAMAN Besni ilçesi'nde baba oğulun yaşadığı toprak ev başlarına yıkıldı.

Besni'de, baba ile oğlun yaşadığı ev yıkıldı

ADIYAMAN Besni ilçesi'nde baba oğulun yaşadığı toprak ev başlarına yıkıldı.

Besni'de yaşayan baba Şıh Hasan Turhan ve oğlu Cuma Turhan, çömüş, yıkık ve harabe, elektriği, mutfağı, banyosu ve tuvaleti olmayan evde yaşam mücadelesi veriyor. Besni Korupınar mahallesinde ikamet eden 85 yaşındaki Şıh Hasan Turhan ve oğlu Cuma Turhan'ın yaşadığı toprak ev aşırı yağıştan dolayı bir anda çökmesi sonucu büyük bir tehlike atlattı. Maddi imkanları el vermediği için eski toprak evde yaşayan Turhan ailesi, kışın su damlamaması için dama branda çekti. Evin tavanının yaşlanmış duvarları aşırı yağışa dayanamayarak çöktü.

Kış aylarında dışarıda kalmak istemeyen Şıh Hasan Turhan, 'Evimiz eski toprak ev, engelli oğlumla birlikte bu harabe evde yaşıyorum. Burada insanın yaşaması imkansız ama maddi durumumuz olmadığından mecburen barınmaya çalışıyoruz. Oğlum ve ben zor durumda kaldık, karnımızı bile zor doyuruyoruz, komşularımız olmasa açlıktan ölürüz. Kendim yaşlıyım ve bu harabe yıkık evde engelli oğlumda bakıyorum. Yetkililerden bu konuda yardım istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Turhan Besni Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title