Haberler

Besni Belediyesi, Küçük Sanayi Sitesi'ne Park Yaptırıyor

Park ve oyun alanlarının yapımına ağırlık veren Besni Belediyesi, son olarak Besni Küçük Sanayi Sitesi'ne modern bir dinlenme parkının oluşturulması için çalışmalar başlattı.

Park ve oyun alanlarının yapımına ağırlık veren Besni Belediyesi, son olarak Besni Küçük Sanayi Sitesi'ne modern bir dinlenme parkının oluşturulması için çalışmalar başlattı.

Park yapılacak alana gelen Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Besni Küçük Sanayi Sitesi (KSS) Başkanı Haci Arslan ve Esnaf Odası Başkanı Memet Kasap da ziyarette hazır bulundu.

Başkan Serter, "Besni Belediyesi olarak amacımız ilçemizdeki tüm mahallelere parklar, bahçeler ve oyun alanları kazandırmak, şu anda bunun çalışması ve çabası içindeyiz. Esnafımızın emrindeyiz hizmet noktasında üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız, parkımız Besnimize ve KSS'deki esnaflarımıza hayırlı olsun" dedi.

Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz ve Besni Belediye Başkanı fahri Serter'e teşekkür eden Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan ise, "Kendileri daima bizlere destek olmuşlardır. Bu parkı yaptırmaktaki amacımız esnaf arkadaşlarımızın boş zamanlarında dinlenebilecekleri bir mekan oluşturmak. Ayrıca sanayi sitesinde işi olan vatandaşlarımızda buradan faydalanabilecekler. KSS Yönetimi olarak çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bize bu çalışmalarımızda destek olan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahri Serter Haci Arslan Besni Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title