Haberler

Besni Asd'den Polis ve Jandarmaya Destek Ziyareti

Adıyaman’ın Besni ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Besni Anadolu Sakatlar Derneği son zamanlarda artan terör olayları nedeni ile polis ve jandarmaya destek ziyaretinde bulundu.

Adıyaman'ın Besni ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Besni Anadolu Sakatlar Derneği son zamanlarda artan terör olayları nedeni ile polis ve jandarmaya destek ziyaretinde bulundu.

Besni Anadolu Sakatlar Derneği Başkanı Ömer Arslan ve dernek üyeleri Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan ve Besni İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Baş'ı makamında ziyaret ederek destek mesajı verdi. Arslan, "Son zamanlarda artan terör olayları sonucu gencecik evlatlarımızı toprağa verdik. Şehit düşen tüm evlatlarımıza Allahtan rahmet ailelerine ve ülkemize sabırlar diliyorum. Bizler engelliler olarak bu ülke için seve seve canımızı feda etmeye hazır olduğumu belirtmek için ilçe emniyet müdürümüz ve ilçe jandarma komutanımızı ziyaret ederek her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik. Bizler birer engelli olabiliriz ama bu ülkenin birlik ve beraberliği için seve seve canımızı feda edebiliriz. Bizler bu ülkenin bu toprakların birer organı olmaya hazırız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Baş Adıyaman Besni Yerel Haberler

title