Haberler

Beşiri'de Taşımalı Eğitim Toplantısı

Güncelleme:

Batman'ın Beşiri İlçesinde, 911 öğrenciyi kapsayan taşımalı eğitim ile ilgili bir toplantı düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan 'taşımalı eğitim bilgilendirme toplantısı, Milli Eğitim Müdürü Ubeydullah Aydı´ın başkanlığında, Şube Müdürü Keramettin Öncü, taşıma yapılan ilk ve orta okulların müdürleri ile taşıma ihalesini alan yüklenici firma yetkilileri katıldı.

Taşıma ile ilgili okul müdürlerinin ve yüklenici firma yetkilisinden sorunları dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ubeydullah Aydın, taşıma ile ilgili oluşan sorunları ve çözüm yolları görüşüldü.

Toplantıda konuşan Aydın, öğrencilerin güvenli bir şekilde evlerinden okullarına ve de okullarından da evlerine dönmelerinin önemini vurguladı.

Aydın, taşıma sırasında öğrenci güvenliği için maksimum düzeyde duyarlı olunmasını isterken ikili ilişkilerin önemini belirterek, kılık kıyafetlere dikkat edilmesini hatırlattı.

Öğrenci ve velilerle ilişkilerde güler yüz, anlayış ve hoşgörü ilkelerinden vazgeçilemeyeceğini vurgulayan Aydın "İlçemizin eğitim öğretim faaliyetleri ve toplam kalite alanında ilerleme sağlanması gerektiğini biliyoruz. Kış mevsimi ile beraber araçlarla ilgili gerekli tüm tedbirlerin alınması ve bu tedbirlerin düzenli olarak yapılması zaruridir. Servis araçlarının standartlara uygun, bakımlı, düzenli ve temiz olması gerekmektedir" dedi.

Beşiri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 10 ilkokul taşıma merkezine 57 araçla 752 öğrenci taşınmakta, 4 orta okul merkezine de 10 araçla 159 öğrenci taşınıyor.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Beşiri Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title