Haberler

Beşiri Belediye Başkanı Mustafa Öztürk Projelerini Anlattı

Batman’ın Beşiri ilçesinde yerel seçimler sonrasına belediye başkanlığını kazanan Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP) adayı Mustafa Öztürk, belediyeyi enkaz olarak devraldıklarını ileri sürerek, "Beşiri ilçemiz için birçok projelerimiz var, bu projelerimizin başında öncelikli su ve kentleşme gelmektedir" dedi.

Batman'ın Beşiri ilçesinde yerel seçimler sonrasına belediye başkanlığını kazanan Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP) adayı Mustafa Öztürk, belediyeyi enkaz olarak devraldıklarını ileri sürerek, "Beşiri ilçemiz için birçok projelerimiz var, bu projelerimizin başında öncelikli su ve kentleşme gelmektedir" dedi.

Batman'ın Beşiri İlçe Belediye Başkanı seçilen Mustafa Öztürk, daha önceki yönetimden belediyeyi enkaz halinde devraldıklarını, ne bir kurumsallaşma, ne de ilçeye her hangi bir hizmet yapılmadığını söyledi. İlçeye belediye başkanı olarak seçildikten sonra işe su sıkıntısını çözmekle başlayacağını söyleyen Öztürk, "İlçenin büyük bölümünde su yok, bu konuda Diyarbakır Devlet Su İşleri ve İller Bankası'na içme suyu için hazırlamış olduğumuz projelerimizi dosya halinde sunduk, onlar da değerlendireceklerini ifade etti. İnşallah su sorununu en kısa sürede çözeceğiz" diye konuştu.

Batman'a bağlı 5 ilçeden biri olan Beşiri ilçesinin çok eski bir yerleşim alanı olduğuna dikkat çeken BDP'li Belediye Başkanı Mustafa Öztürk, "Beşiri ilçesi Cumhuriyetin kuruluşuyla aynı yaşta, ama bugüne kadar bir köy görüntüsünden kurtulmamış. Biz ilçeyi modern bir kent haline getireceğiz, projelerimizin ikinci etabı ise çarpık kentleşme sorununu çözmek olacaktır. İlçemizde çarpık kentleşme had safhada, bu güne kadar Beşiri'de imarla alakalı hiçbir çalışma yapılmadı, ilçenin ne haritası var, ne de imar planı var. Biz de Batman'da bu konuyla alakalı teknik anlamda hem mimar, hem mühendis arkadaşlarla toplantı yaptık. İnşallah yaptığımız toplantının ardından Beşiri ilçemize geniş kapsamlı bir imar planı düşünüyoruz. Ben Beşiri halkının çektiği tüm sıkıntıları gidereceğim, bundan hiçbir şüpheleri olmasın" şeklinde konuştu. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Öztürk Batman Beşiri Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Sevgigalatasaray0772@hotmail.com:

Batman Belediyesi önce kendi su sorununu halletsin sonra beşirinin prejelerine baş vursun yollarını düzeltsin batman çöplük içinde 15 yıldır sizin elinizde ama malesef hiç bir şey yapmadı beşiride hiç bir sıkıntı yaşanmadı ama sen geldikten sonra yaşanacağı belli önce adam olup doğru konuş sonra başkan koltuğuna oturup o koltuğu hak et senide görececez adamın hakkını yemeyin onun yaptığını kimse yapmadı beşiri halkı nankörse yapacak bişey yok ...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title