Haberler

Beşir Derneği Kahta'da Çocukları Sevindirdi

Beşir Derneği Kahta Temsilciliği, Kahta’da okul öncesi çocukların giyim ihtiyaçlarını karşılayarak onların sevincine ortak oldu.

Beşir Derneği Kahta Temsilciliği, Kahta'da okul öncesi çocukların giyim ihtiyaçlarını karşılayarak onların sevincine ortak oldu.

Kahta Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu'nda düzenlenen etkinlik kapsamında yardıma muhtaç 35 öğrenciye, Beşir Derneği Kahta Şubesi tarafından giyim yardımı yapılarak hediye paketleri dağıtıldı. Kahta Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu'nda, düzenlenen etkinliğe, İçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tünçmen, Kahta Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Güneş, iş adamları, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Beşir Derneği'nin yaptığı yardımlarla anaokulu öğrencilerinin minik yürekleri memnun ettiğini belirten Kahta Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Müdürü Emine İde, Beşir Derneği'nin gönüller yapma misyonuna sahip olduğunu söyledi.

Müdür İde, "Beşir Derneği, anaokulumuzun minik yüreklerini çok memnun etti. Çocukların sevincine hepimiz ortak olduk. Yapılan yardımlarla öğrencilerimizin giyim ihtiyacı bir nebze de olsa giderildi. Bizim okul olarak öncelikli amacımız, hiçbir velinin maddi sıkıntı endişesiyle okulöncesi eğitiminden çocuklarını mahrum bırakmamaktır. Eğitimin önündeki maddi sıkıntıları en aza indirerek her kesimden özellikle gelişimi desteklenmeye muhtaç tüm çocukları okulöncesi eğitiminden faydalandırarak onları ilköğretime hazır hale getirmektir.

Öğrencilerimizi ve velilerimizi sevindiren bu anlamlı yardımlarından dolayı Beşir Derneği Kahta Temsilcisi Mehmet Can'a çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda manevi desteklerini bizden esirgemeyen, okulumuzun onarım masraflarını karşılayan Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Toprak'a, Mustafa Demir Hocamıza, samimi destekleri ve sağladıkları motivasyonla daha iyi çalma ruhunu bize kazandıran Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil Tunçmen'e, iş adamlarımızdan Bedir Yeni' ve Zeynel Çelik'e, tüm etkinliklerimizde yanımızda olan ve bizi yalnız bırakmayan değerli basın mensuplarına, velilerimiz ve tüm çalışanlarımız adına hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Beşir Derneği'nin kendi ismine ve misyonuna uygun olarak hem yurt içinde hem de yurt dışında birçok yardım kampanyası yürüttüğünü belirten Beşir Derneği Kahta Temsilcisi Mehmet Can, bütün insanların acısını ve sevincini paylaşarak, onların insani ve ahlaki değerlerle donanmasına katkı sunmaya çalıştığını söyledi.

Temsilci Can, "Görüş farkı gözetmeksizin insanlara her türlü maddi ve manevi yardımlarda bulunuyoruz. Derneğimiz, 2011 yılından beri kurumsal olarak ulusal ve uluslararası faaliyet gösteriyor. Ben de Kahta temsilcisi olarak görev yapmaktayım. Beşir derneği olarak Kahta'da 2011 yılından beri hizmetimizi devam ettirmekteyiz. İhtiyaç sahibi olan ailelere, kardeşlerimize müracaat etmelerini doğrultusunda her zaman yanında olmuşuzdur. Sosyal destek olarak biz bu ailelerimize maddi ve nakdi olarak her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Bu etkinlik için okul müdürümüz bize müracaat ettiğinde böyle çocuklarımızın olduğunu beyan ettiler. Biz de bu kardeşlerimize bir nebze de olsa olmaya çalıştık. Bu etkinlikte emeği geçen herkese okul idaresine tüm davetli arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Güneş Kahta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title