Haberler

Beşinci Beyoğlu Gençlik Şöleni, Okçuluk Turnuvasıyla Başlıyor

Beyoğlu Belediyesinin bu yıl beşincisini düzenleyeceği Beyoğlu Gençlik Şöleni, Okçuluk Turnuvası başlıyor.

Beyoğlu Belediyesinin bu yıl beşincisini düzenleyeceği Beyoğlu Gençlik Şöleni, Okçuluk Turnuvası başlıyor. 13 Mayısta Okçular Vakfında yapılacak turnuvada, Beyoğlu'ndaki 14 ortaokul ve 8 liseden 175 öğrenci hedefi tutturmak için kıyasıya yarışacak.

Beyoğlu Belediyesinin beşincisini düzenleyeceği Beyoğlu Gençlik Şöleni, Okçular Vakfında yapılacak olan Okullar Arası Okçuluk Turnuvası ile başlıyor. 13 Mayıs Cuma günü saat 10.00'da başlayacak 175 öğrencinin hedefi tutturmak için kıyasıya yarışacakları turnuvada, 5 ve 6. sınıflar Minik Kız, Minik Erkek, 7. ve 8. sınıflar Yıldız Kız, Yıldız Erkek ile Lise Genç Kız, Genç Erkek olmak üzere 6 kategori bulunuyor. Turnuvada dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları aynı gün düzenlenecek ödül töreniyle takdim edilecek.

OKÇULUK EĞİTİMİNE BU DÖNEM 12 BİN ÖĞRENCİ KATILDI

Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Okçular Vakfı işbirliğiyle düzenlenen okçuluk eğitimlerine bu eğitim döneminde 12 bine yakın öğrenci katıldı. Beyoğlu'ndaki ortaokul ve lise öğrencileri, kendi okullarında beden eğitimi ders saatlerinde katıldıkları eğitim ile okçuluğun esaslarını öğrendi. Bu eğitim esnasında yetenekleri ile dikkat çeken ve turnuvaya katılmak için istekli olan 175 öğrenci, Okullar Arası Okçuluk Turnuvasında hünerlerini gösterip kupa için yarışacaklar.

Beyoğlu Gençlik Şöleni, birbirinden farklı etkinliklerle 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyoğlu Belediyesi Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title