Haberler

Beşiktaşlılar Pereira'nın Dans Videosuyla Dalga Geçti

Güncelleme:

Beşiktaşlı taraftarlar, Pereira'nın Olympiakos'u çalıştırdığı dönemde soyunma odasında yaptığı dansın videosunu sosyal medyada paylaşıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasının en önemli karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Beşiktaş'ın 3-2 kazandığı derbi sonrası siyah-beyazlı taraftarların keyfi yerindeydi.

PEREIRA'NIN VİDEOSUNU PAYLAŞTILAR

Taraftarlar, sosyal medyada Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira'nın Olympiakos'u çalıştırdığı dönemde soyunma odasında yaptığı dansın videosunu paylaşmaya başladı.

MÜZİĞİ DEĞİŞTİRDİLER

Videoya orijinal müziğin yerine Mario Gomez için yapılmış meşhur ''Cha Cha'' isimli bestenin monte edildiği görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (12)

BOZO:

BENCE DÜN AKŞAMKİ DANSINIDA BULMALILAR EMİNİM DAHA GÜZELDİR PUHAHAHAHA

16
60
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

kim demiş mario ''GOMMEZ''diye, bal gibi gomdüya la. . .

33
2
yanıtYanıtla
tarık:

sizede gömer rahat ol

yanıt8
yanıt2
3YILDA BİR ODA HAKEMLE ANCAK YENERSİNİZ:

FB DADAŞ

8
16
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

''kaç yıldır yenemiyoruz hiçbir yöneticimiz çıkıp da ağlamıyor''bu lafa sesli güldüm:D la her yenilgiden sonra yenilginin sebebini hakemi gösterenleri unutmuş bu çocuk sen uzayda yaşıyordun o zaman :D

yanıt4
yanıt3
UEFA CAS YARGI FENERASYON:

Şikeci Aziz''le, yaramaz Mahmut''u da yanına alıp dans etse daha iyi olurmuş. Gomez şikeci fenere iyi ''gomdü'' dün akşam. Bakalım şikeci Aziz ne yapacak?

12
7
yanıtYanıtla
şampiyon bjk:

yakışr pampama fener yediğiyle kaldı şampiyon beşiktaş o kadar . . . . . . ! ahhha iyi oyunyor ya pardon kıvırıyor

14
5
yanıtYanıtla
AS:

Ya arkadaş bi kerede kimse çirkefleşmesin yaa hakem hatalıydı ama Beşiktaş kazandı işte daha neyin hesabını yapıyosunuz. Sanki direk gol atılcak hatalı bir penaltı vermişte beşiktaşa gol attırmış hakem bu ne çirkefliktir böyle öyle ya da böyle maç bitti. Hepimiz fenerin kaç defa eliyle gol atıpta kazandığı maçları biliyoruz.

7
2
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

bakıyorumda hakemle maç kazanan arabacı takımı JİMNASTİK kulübü taraftarları pek havalanmışlar

2
6
yanıtYanıtla
AZİZE YAKIŞIR:

Bu şarkı şikeci fenerin tribün şarkısı olsun. Fenerliler onunla tezahürat yapsın, çok yakışmış. .

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title