Haberler

Beşiktaşlı Oyuncunun Babasını, Kucağında 1.5 Aylık Kızı Varken Vurdular

Güncelleme:

Beşiktaş U14 Takımı'nın yıldız oyuncularından İlkay İşler'in babası Kamil İşler, kucağında 1.5 aylık kızı olduğu halde şakağına isabet eden bir kurşunla vurularak, öldürüldü.

Beşiktaş U14 Takımı'nın yıldız oyuncularından İlkay İşler'in babası Kamil İşler, evinin önünde kucağında 1.5 aylık kızı olduğu halde şakağına isabet eden bir kurşunla vurularak öldürüldü. Eşi Derya İşler, kurşunun Galatasaray'ın şampiyonluk sevincini kutlayan bir taraftarın silahından çıktığını iddia ederken polis, Kamil İşler'in katil zanlısının daha önceden aralarında husumet bulunan bir kişi olduğunu belirledi.

Beş çocuk babası Kamil İşler dün akşam 1.5 aylık kızı Nehir'i ablasının evinden alıp otomobiliyle Denizköşkler Mahallesi, Tel Sokak'taki evinin önüne geldi. Otomobili park ettikten sonra arka koltuktaki kızının pusetini kucağına alarak evine doğru yürümeye başladı. Bu sırada Galatasaray'ın şampiyonluk sevincini kutlayan kalabalık bir grup da sokaktaydı.

BEBEK PUSETİNİN ÜZERİNE YIĞILDI

Duyulan tek el silah sesinin ardından Kamil İşler bebek pusetinin üzerine yığıldı. Yanında bulunan eşi Derya İşler'ın çığlıklarıyla çevredekiler yardıma koştu. Kamil İşler ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.

EŞİ: MAGANDA KURŞUNU

Kamil İşler'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kamil İşler'in ilk eşi de Adli Tıp Kurumu'ndaydı. Kamil İşler'in ikinci eşi Derya İşler, "Yolda yürüyorduk. Her şey bir anda oldu. Bayıldı sandım. Sonra kaldırmaya çalıştılar. Eşimin kanları kızımın üzerindeydi. Sonrasını çok iyi hatırlamıyorum ama maç kutlamaları vardı. Silah sesleri geliyordu. Bir magandanın kurşunu eşimi öldürdü." dedi.

POLİS: PUSU KURULDU

Cinayetin ardından polis, bölgedeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olay sırada sokakta bulunanların ifadelerine başvurdu. Polisin ilk tespiti Kamil İşler'in daha önceden arasında husumet bulunan bir kişi tarafından pusuya düşürülerek öldürüldüğü yönünde oldu. Polis, kimliğini tespit ettiği katil zanlısını arıyor.

OĞLUNA HABER VERİLMEDİ

Kamil İşler'in oğlu, milli futbolcu İlkay İşler cinayet işlendiği sırada Beşiktaş U14 takımı Fransa'daydı. İlkay İşler'e babasının öldürüldüğü söylenmedi. Aile takım yetkililerine cinayetle ilgili bilgi verdi. Kamil İşler'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Sarıyer Çayırbaşı'ndaki Hasanpaşa Camisi'ne götürüldü. Öğle namazının ardından da Çayırbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adli Tıp Kurumu Galatasaray Çayırbaşı Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

ultrAslanmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin. Kardeşim bi insan ölmüş siz hala altina hdp mhp yazacagim siyaset yapacağım diye uğraşıyor sunuz. Nasil insansiniz

7
0
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61mobilWeb@haberler.com:

Polisin açıklaması doğru olabilir husumeti olan kişi yapmıştır ve bunuda şampiyonluk kutlaması zamanına getirmiştir,kutlama yapanların silahından çıkmış görüntüsü vermek için

6
0
yanıtYanıtla
İNŞAALLAH YAKALANIR.:

Vicdansız adam inşaallah yakalanır da kendi çocuklarıda mahrum kalır ana-baba şefkatinden.

3
1
yanıtYanıtla
erzurumlumMobil-ANDROID:

allah rahmet eylesin

3
0
yanıtYanıtla
Dedektif nikmobilWeb@haberler.com:

Bu işte karısının parmağıda olabilir.zaman kötü polis bu işi çözecektir.kadının ifadesi süpheli direk maganda kurşunu diyip olayı karambole getirip kapatmak istiyor gibi.

2
1
yanıtYanıtla
TurkMobil-IOS:

ya su eglenmenin hala nasil yapildigini ogrenemedi bu maganda takimi kardesim silah merakin varsa git poligona eger kutlama yapacaksan kurusiki al onu at sehir icinde ne bu yaa bu kacinci pisipisine olen

1
1
yanıtYanıtla
veli demir:

ALLAH RAHMETETSİN YAZIK ALLAHIM ONLARA DAHA KÖTÜSÜNÜ NASİP ETSİN

1
0
yanıtYanıtla
özgemobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet etsin neyin kutlamasi bu ya sacma sapan bir oyunun yuzunden bir insan canindan oldu ustelik futbolcunun babasi bence hemen babasinin olumune sebep olan futbolu biraksinn

0
0
yanıtYanıtla
xMobil-ANDROID:

tesadüfe bak sen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title