Haberler

Beşiktaşlı Oyuncu Bıçaklanarak Öldürüldü

Yılmaz, çok sevdiği Beşiktaş bayrağına sarılı tabutla son yolcuğuna uğurlandı. Cem’den geriye okulda çekilmiş görüntüleri ve fotoğraflar kaldı.

Edinilen bilgilere göre olay, Pazartesi akşamı Feriköy’de meydana geldi. Genç güreşçi, yangını söndürmek için gelen itfaiye ekiplerine saldıran mahalleliye müdahale etti. Bu sırada bıçaklanan 16 yaşındaki Cem Yılmaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cem Yılmaz için bugün öğle namazı ardından Feriköy Yayla Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaye Yılmaz’ın ailesi, arkadaşları ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü yetkilileri katıldı. Cenazede Cem’in arkadaşları ve ailesi gözyaşı döktü. Cem’in arkadaşları, çok sevdiği Beşiktaş’ın bayrağına sarılı tabutunun yanından bir an olsun ayrılmadı. Babası Erol Yılmaz ise cenazede gözyaşı döktü. Kılınan namazın ardından Cem’in cenazesi toprağa verilmek üzere Feriköy Mezarlığı’na götürüldü .

Yaşanan olayı anlatan mahalleli bir genç kız, “Cinayet işleyen çocuk itfaiye arabasına saldırıyordu. Öldürülen çocuk uyardı onları. Daha sonra bıçakladılar, sürüklediler. Biz buradaydık” dedi.

Cem’in okuldan sıra arkadaşı Hidayet İlgeç ise, “Aşağıdaki evleri yanıyormuş. Taş atan çocuklar varmış. Taş atmayın demiş. Çocuklar sarmış etrafın ve bıçaklamışlar 3 yerinden. Yani öldürmek için yapmışlar” ifadelerini kulandı.

Cenazeye Beşiktaş Jimnastik Klübü’nden yetkililer de katıldı. Beşiktaş Jimnastik Klübü Güreş Koordinatörü Levent Yüksel, Cem’in gelecek vaat eden bir sporcu olduğunu belirterek, “Çok pırıl pırıl bir çocuktu. Bayramlaşmalara, açılış törenlerine gelirdi. Elimizi öpen, terbiyesinde kusuru olmayan genç bir çocuktu. Milli takıma namzet bir sporcumuzdu. Çok üzgünüz. Geçen sene İstanbul ikincisi olmuştu ve önü açıktı. Okula da devam ediyordu. Türk sporu da gelecekte şampiyon olacak bir güreşçisini kaybetti” dedi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Güreş Genel Menajeri Necdet Uçar ise çok üzgün olduklarını belirterek, “İyi bir sporcu, iyi bir ailenin evladı. Çok üzgünüz. Başarıları vardı. Milli takıma gidecek bir sporcuydu. Saygılı bir çocuktu. Cem’in kardeşi de başarılı bir güreşçimiz. O da kulübümüzde” şeklinde konuştu. 

MURAT HOROZ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erol Yılmaz Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title