Haberler

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup Trafik Kazası Geçirdi

Güncelleme:

Beşiktaş'ta gece kulubündeki Gökhan Töre ve Can İpekçi'nin kurşunlanma olayından sonra dün akşam da Oğuzhan Özyakup ölümden döndü.

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup korkuttu... Siyah-beyazlı takımın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup ölümden döndü.

SÜRAT YAPARKEN CANINDAN OLUYORDU

Sabaha karşı saat 04.00'da gece kulübünden çıkan Oğuzhan Özyakup'un sürat yaparken lastik kapanlarının arasına girmesi sonucunda ölümden döndü. Aracının iki lastiği patlayan ve cantlarının ezilme derecesinde aracını süren Oğuzhan'ın güçlükle kurtulmasına taksiciler yardım ettiler. 

ARACINI BEYLERBEYİ'NE BIRAKIP KAÇTI

Oğuzhan Özyakup sabaha karşı geç saatlerde iki ön lastiği patlamış vaziyette aracını Beylerbeyi'ne bırakarak kaçması dikkat çekti. Oğuzhan'ın aracı daha sonra kulüp yetkilileri tarafından çekildi. Görgü şahitleri ise Oğuzhan Özyakup'un alkollü olup olmadığını anlayamadıklarını belirttiler.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Oğuzhan Özyakup Gökhan Töre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title