Haberler

Beşiktaşlı Öğretmen Şampiyonluğu Öğrencileriyle Kutladı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ilkokulda öğretmenlik yapan 57 yaşındaki Hazım Yükselir, tuttuğu takımı Beşiktaş'ın şampiyonluğunu öğrencileriyle kutladı.

Cumhuriyet İlkokulu'nda görev yapan Yükselir, Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de kazandığı şampiyonluğu, okuttuğu 2. sınıftaki öğrencileri, veliler ve daha önce Beşiktaşlı eski öğrencileriyle birlikte kutladı.

Bir pastahanede bir araya gelen Yükselir ve öğrencileri takımlarının şampiyonluğunun sevincini doyasıya yaşadı.

Yükselir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 yaşından bu yana Beşiktaş'ı tuttuğunu, 30 yıldan beri de öğretmelik yaptığını söyledi.

Öğretmenlik yaşamında ilk defa sınıfındaki öğrencilerin tamamının Beşiktaşlı olduğunu ifade eden Yükselir, "50 yıldır Beşiktaş taraftarıyım. 1986 yılında Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde öğretmenliğe başladım. İlkokul birinci sınıfta okutmaya başladığım öğrencilerime boş zamanlarımda Beşiktaş sevgimi anlattım. Genelde başarılı olarak öğrencilerimi takımımın taraftarı yaptım." dedi.

Görev yaptığı yerlerde öğrencilerin, velilerin ve vatandaşların kendisini "Beşiktaşlı öğretmen" olarak tanıdığını anlatan Yükselir, şöyle konuştu:

"Beşiktaş'ı ailem kadar çok seviyorum. Ligde hiçbir iddiası olmadığı dönemlerde bile Beşiktaş'ın yakın şehirlerdeki maçlarını izlemeye giderdim. Beşiktaş, hayatımın bir parçası. Hayatımın sonuna kadar her ortamda Beşiktaş'ı en güzel şekilde anlatarak taraftar kazandırmaya devam edeceğim. 30 yıldır öğrencilerime verdiğim Beşiktaş sevgisiyle, takımıma yüzlerce taraftar kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum."

Velilerden Musa Aslansofuoğlu da ailesinin fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu ifade ederek, "Beş kişilik ailemizde herkes Fenerbahçeli ancak en küçük oğlum Yunus Emre, öğretmenine olan sevgisinden dolayı Beşiktaşlı oldu. Formasını giyerek Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamasına katıldı. Hazım öğretmenimizi çok seviyoruz. Kendisi tam bir Beşiktaş hayranı." dedi.

Öğrencilerden 10 yaşındaki Elif Savrun ise ailesinin Galatasaray'ı desteklediğini ancak kendisinin öğretmeninin sevgisiyle Beşiktaşlı olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Spor

Osmaniye Beşiktaş Kadirli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title