Haberler

Beşiktaşlı Futbolculardan Çeyrek Final Yorumu

Ryan Babel: "Fırsatları değerlendirdik ve turu geçtik"Necip Uysal: "Taraftarlarımız müthiş destek verdiler"Fabricio Ramirez: "Arkadaşlarım çok iyi oynadılar"Beşiktaşlı futbolcular Ryan Babel, Necip Uysal ve kaleci Fabricio Ramirez, Olympiakos'u 4 - 1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek...

Ryan Babel : "Fırsatları değerlendirdik ve turu geçtik"

Necip Uysal : "Taraftarlarımız müthiş destek verdiler"

Fabricio Ramirez: "Arkadaşlarım çok iyi oynadılar"

Beşiktaşlı futbolcular Ryan Babel, Necip Uysal ve kaleci Fabricio Ramirez, Olympiakos'u 4 - 1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale çıkmalarını değerlendirdiler.

Yayıncı kuruluşa konuşan Siyah-beyazlı oyuncular şunları söyledi;

RYAN BABEL: "FIRSATLARI DEĞERLENDİRDİK VE TURU GEÇTİK"

"Çok mutluyuz. Kırmızı karttan sonra işimiz zorlaşmıştı. Soyunma odasında "Daha sağlam olmalıyız" diye konuştuk. Fırsatları değerlendirdik ve turu geçtik. Önemli olan takıma katkı yapmak. On kişi oynarken rakibe iki gol daha atmak önemli bir başarı."

NECİP UYSAL: "TARAFTARLARIMIZ MÜTHİŞ DESTEK VERDİLER"

"Benim açımdan güzel bir maç oldu. Takımın galip gelmesi çok önemliydi. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, çok iyi destek verdiler. Bu galibiyetin ardından daha ileriyi düşünmeye başladık."

FABRİCİO RAMİREZ: "ARKADAŞLARIM ÇOK İYİ OYNADILAR"

"Galibiyette emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Arkadaşlarım çok iyi oynadılar. Taraftarlarımıza hediye olsun galibiyet. On kişi oynamak zordu. Skoru korumak gerekiyordu. Arkadaşlarım kendilerini parçaladılar. Taraftarların desteği olmasa böyle olmazdı."

İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necip Uysal Ryan Babel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title