Haberler

Beşiktaşlı Futbolcular, Böbrek Hastalarını Ziyaret Etti

Beşiktaşlı futbolcular Ersan Adem Gülüm ve İsmail Köybaşı, Türk Böbrek Vakfı Ahmet Ermiş Diyaliz Merkezi'ni ziyaret etti.

Beşiktaşlı futbolcular Ersan Adem Gülüm ve İsmail Köybaşı, Türk Böbrek Vakfı Ahmet Ermiş Diyaliz Merkezi'ni ziyaret etti.

Organ Bağışı Haftası nedeniyle düzenlenen ziyarete, siyah-beyazlı futbolcu Ersan'ın nişanlısı oyuncu Tuğba Melis Türk de katıldı.

Futbolcular, Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Osman Akalın ve vakfın mütevelli heyeti üyesi Selda Topal'ın da hazır bulunduğu ziyarette, hastalarla sohbet edip, tedavileri hakkında bilgi aldılar.

Beşiktaşlı futbolcular tarafından bağışlanan diyaliz makinelerinin bulunduğu, BJK Diyaliz Salonu'nu da gezen futbolculardan İsmail Köybaşı organizasyonla ilgili, "İnsanlara bulunduğumuz konum itibarıyla örnek olduğumuzu biliyor ve bu bilinçle hareket etmeye çalışıyoruz. Bu nedenle arkadaşlarımla beraber burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" değerlendirmesini yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Organ Bağışı Haftası Tuğba Melis Türk İsmail Köybaşı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title