Haberler

Beşiktaşlı Denys Boyko, Torku Konyaspor Deplasmanına Gitmek İstemiyor

Güncelleme:

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ta Denys Boyko'nun Konya deplasmanına gitmek istememesi üzerine Teknik Direktör Şenol Güneş ve Başkan Fikret Orman devreye girdi.

Beşiktaş'ın dünkü Barbekü partisinde Boyko krizi yaşandı. Takımdan ayrılacağı konuşulan Ukraynalı kalecinin, Konya deplasmanına gitmek istememesi üzerine kaptan Tolga kendisini ikna etmeye çalıştı. Olayı öğrenen teknik direktör Şenol Güneş önce Başkan Fikret Orman ile durumu değerlendirdi, sonra da Ukraynalı kaleciyle tesislere giderek bir süre görüştü.

FİKRET ORMAN 'KALACAK' DEMİŞTİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman takımdan ayrılması gündemde olan Boyko ile ilgili, 'Boyko bizim takıma çok geç katıldı ve adaptasyon süresini henüz aşamadı. O geldiğinde maçlar başlamıştı. Önümüzdeki sezon çok iyi olacağına inanıyorum, çünkü çok çok iyi bir kaleci. Göndereceğimiz yönünde çıkan haberler tamamen asılsız' açıklamasını yapmıştı.

28 yaşındaki Denys Boyko ikisi Türkiye Kupası, ikisi de Süper Lig olmak üzere Beşiktaş'ta sadece 4 maçta forma giyebildi.

(Kaynak: Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Şenol Güneş Beşiktaş Konya Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

KARAKARTAL:

YALANA BAK BEŞİKTAŞI KARIŞTIRMANIN PEŞİNDELER FAKAT ARTIK YEMEZ ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ İSTEDİĞİNİZ KADAR KARALAMA KAMPANYASI YAPIN

9
2
yanıtYanıtla
Birisi:

Şampiyon olan takımla ve ölen insanlarla uğraşmayın atık.

3
0
yanıtYanıtla
adınızı:

habere gel ya, bugün izlediğim havaalanı görüntülerinde boyko kafilede yer alıyor gayet.

3
0
yanıtYanıtla
bjk1903mariogomez:

boyko takıma alışamadı ki kampada katılmadı , yi klci olur bnce o

1
1
yanıtYanıtla
VAN LI:

BAYKO TOLGADAN ÇOK İYİ KALEÇİ ADEMTA OLMADI ONDAN OYNAMI ŞANSIDA OLMADI. OYNADIĞI MAÇLARDADA HATA YAPARIM KORKUSUYLA SITERES GİRİNÇE KENDİNİ ISPATLIYAMADI.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title