Haberler

Beşiktaşlı Başsavcı'dan Engelli Taraftara İmzalı Bjk Forması

BEŞİKTAŞ Futbol Kulübü Kongre üyesi olan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Diyarbakır'da yaşayan doğuştan engelli fanatik Beşiktaş taraftarı Ferit Duruk'a, A takımı tarafından imzalanmış forma hediye etti.

BEŞİKTAŞ Futbol Kulübü Kongre üyesi olan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Diyarbakır'da yaşayan doğuştan engelli fanatik Beşiktaş taraftarı Ferit Duruk'a, A takımı tarafından imzalanmış forma hediye etti.

Beşiktaş Kongre üyesi olan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, geçtiğimiz günlerde daha önce görev yaptığı Düzce'de bulunan Beşiktaş yöneticisi bir arkadaşının gönderdiği formaları, Beşiktaş Spor Okulu'ndaki çocuklara dağıttı. Diyarbakır Adliyesi'nde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Serpil Duruk, mesai bitiminde eve gidince Başsavcı Güre'nin forma dağıttığını fanatik Beşiktaş taraftarı olan doğuştan bedensel engelli 24 yaşındaki kardeşi Ferit Duruk'a anlattı. Bedensel engelli olduğu için tekerlekli sandalyede yaşayan, ancak konuşulanları anlayabilen Ferit Duruk, kendisine forma verilmemesine çok üzülünce, durum ablası Serpil Duruk tarafından Başsavcı Güre'ye iletildi. Fanatik taraftar olan Ferit Duruk'un forma alamamasına üzülen Başsavcı Güre, Beşiktaş yönetimindeki bir arkadaşını arayarak, üzerinde A takımı futbolcularının imzası bulunan bir forma göndermesini istedi. Ferit Duruk'un durumuna üzülen Beşiktaş yöneticisi de Diyarbakır'ın plakası olan 21 numaralı, sırtında Ferit yaZılı olan ve üzerinde A takımı futbolcularının imzası bulunun formayı Başsavcı Kamil Erkut Güre'ye gönderdi. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, bugün Ferit Duruk'u evinde ziyaret ederek, futbolcular tarafından imzalanan formayı hediye etti. Formayı üzerine giyen Ferit Duruk'un çok mutlu olduğu söylerken, Başsavcı Güre ise bu sırada duygusal anlar yaşadı. Başsavcı Güre, engelli Duruk'a, "Geçen Beşiktaş spor okuluna forma hediye ettik. O fotoğrafları görmüşsün. Ablan söyledi. Görünce Beşiktaş forması istediğini bize söyledi. Beşiktaş Kongre üyesine söyledik. Tüm futbolcular imzaladı, 21 numaralı Ferit isimli bir forma gönderdiler. Beşiktaşlı olman bizi ayrıca mutlu etti.İnşallah bu sene de şampiyon oluruz" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Beşiktaş Düzce Güre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title