Haberler

Beşiktaşlı Atiba'ya Üç Takım Birden Talip Oldu

Güncelleme:

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Atiba Hutchinson için ABD futbol ligi ekiplerinden 3 kulüp harekete geçti.

Ligde şampiyonluğu kovalayan, Avrupa'da Liverpool'u eleyerek yoluna devam eden Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson'ın elden kaçmak üzere olduğu ortaya çıktı. Veli Kavlak, Ersan Adem Gülüm, Cenk Gönen ve Atınç Nukan'ın ardından Mustafa Pektemek ile de sözleşme yenileyen siyah-beyazlılarda geriye bir tek Kanadalı futbolcu kaldı.

ÜÇ KULÜP HAREKETE GEÇTİ

Ancak 32 yaşındaki futbolcu için işi ağırdan alan Beşiktaş'ın büyük bir riske girdiği belirlendi. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Atiba'yı transfer etmek üzere üç kulübün hareket geçtikleri öğrenildi.

ABD'nin futbol ligi olan MLS'den üç ekibin oyuncuyu kadrosuna katmak istediği saptandı. Kanada takımları Montreal Impact, Toronto FC ve Vancouver Whitecaps oyuncunun transferi için harekete geçti. Şu an başka bir takımla anlaşma hakkı bulunan Atiba'nın, MLS'de transfer sezonu 15 Nisan'a kadar devam ettiği için her an imzayı atabileceği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atiba Hutchinson Liverpool Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

GS liMobil-IOS:

Tebrikederiz grur duyduk BJK ile ama nasıl olurda solladı gs yı UEFA ve süper kupa sahibi bir takım siz hayalini kurarken biz yaşadık o sevinci biraz Realist olalım

5
13
yanıtYanıtla
Timsah:

Verin gitsin. adam ayakta zor duruyo :)

4
14
yanıtYanıtla
spawnMobil-ANDROID:

Bjknin GALATASARAY'ı sollayabilmesi için öncelikle UEFA kupasını alması gerek sonra UEFA süper kupayı alması gerekecek diğerlerini söylemeye gerek yok. Tabi ki Bjk nin bu kupaları almasını canı gönülden istiyorum. Ama yiğidin de hakkını vermek lazım. Değil mi.

3
12
yanıtYanıtla
Bülent karaMobil-ANDROID:

la saftirikler atiba diyip ,demba ba nın resmini koyuyorsunuz.

9
0
yanıtYanıtla
kartal:

la o dembaba ayık olun atiba da biryere gitmiyor rahat olun yani

3
0
yanıtYanıtla
ser:

bir kupa aldiniz diye haladen konusuyorsunuzbir kupa ile hic bir takim iyi yade kotu takim olamaz herzamen iyi oynarsan ozaman iyi takim olursun galatasaray cok futbolcu ve teknik direktorlere sagisizlik eti hagi . popesco , tafarel. gibi oyunculer sayasinde kupa aldi , sanki Terim takbasine kupayi almis hepterim den bahsediyorsunuzsuper kupayi de lucesko ve jardel sayesinden aldiniz onu bile terime mal ediniz ve luceskoyu kovdunus , ve alah onunden cezasini size verdi hem borc altine girdiniz , hemde gic baseri elde edemediniz onden sonra

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title