Haberler

Beşiktaş - Zavrc Maçının Ardından

Ali Danaş, İlz-DHA

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş 5-0 galip geldikleri Zavrc maçının ardından yaptığı açıklamasında skordan çok oynanan oyundan memnun olduğunu ifade etti.

Siyah-beyazlı takımın yeni transferi Mario Gomez ile ilgili de konuşan Şenol Güneş, "Gelen her oyuncu burada yarışacak. Mario Gomez'in başımızın üstünde yeri var" dedi.

Zavrc maçında 3 yıl aradan sonra yeniden Beşiktaş formasını giyen Ricardo Quaresma ise, Beşiktaş formasını yeniden giydiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Teknik direktör Şenol Güneş ve Ricardo Queresma'nın maç sonu açıklamaları şu şekilde:

ŞENOL GÜNEŞ: "GOMEZ'İN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR"

"Hazırlık dönemi geçiriyoruz. Yaptığımız müsabakalar da bir hazırlık. Henüz istediğimiz noktaya gelemedik. Her gün bir adım atıyoruz. Birçok denemelerde bulunduk. Oyuncuların kendilerini görmesi açısından önemli bir maç oldu. Sakatlık vermeden çıktık. Rakip sert oynadı. Takım olmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımızı memnun etmek için uğraşıyoruz. Eldeki oyuncuları dışlamıyoruz. Aldığımız oyuncuları eldekilerle yarıştıracağız. Kim öne çıkarsa o oynayacak. Zor bir lig olacak"

"Gomez henüz gelmediği için bir şey söylemiyorum. Hepimiz Beşiktaş camiası için çalışıyoruz. En iyisini yaparak taraftarlara en iyisini sunmaya çalışıyoruz. Yeni transferlere de sonradan geleceklere de kapımız açık. Gelen her oyuncu burada yarışacak. Önce kendini aşacak, sonra aynı mevkideki oyuncuyu geçecek, ardından rakibe karşı üstün olacak. Bunu iyi yapan oyuncular sahada olacak. Gelirken başımızın üstünde yeri var. Mario gelirse değerlendireceğiz."

RİCARDO QUARESMA: "BU FORMAYI YENİDEN GİYDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

"Çok mutluyum. Mükemmel bir hoca ve takımla beraberim. Bir haftadır takımla birlikteyim. Çok güzel bir maç ve çok iyi bir antrenman oldu bizim için. Beşiktaş formasını yeniden giydiğim için çok mutluyum. Bu takımla kupalar kaldırmak istiyorum. En kısa zamanda forma girip takıma faydalı olmak istiyorum. Gomez büyük oyuncu. Büyük oyuncunun katkısı da büyük olur. Ben de tam hazır olunca daha fazla katkım olacak."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mario Gomez Şenol Güneş Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title