Haberler

Beşiktaş Yönetimi, Galatasaray Derbisi İçin Prim Kararı Aldı

Güncelleme:

Beşiktaş yönetimi, cumartesi günü oynanacak G.Saray derbisinin kazanılması halinde takıma prim verilmesi kararını aldı.

Beşiktaş'ın cumartesi günü Vodafone Arena'da oynayacağı Galatasaray derbisi öncesinde yönetimden prim atağı geldi. Beşiktaş'ın, bu karşılaşma için özel prim verilmesi konusunda anlaşmaya vardığı bildirildi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, son olarak kurmaylarıyla bir görüşme yapıp prim miktarını bu hafta içerisinde açıklaması bekleniyor.

HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR

Beşiktaş, önceki gün Akhisar Belediye karşısında aldıkları 2-0'lık skorun ardından dünü teknik direktör Şenol Güneş'in kararı sonrasında izinli geçirmişti. Beşiktaş'ın yıldızları, derbi hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak.

Öte yandan, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Galatasaray derbisine 2 gün kala yani perşembe günü oyuncularını kampa alacağı bildirildi.

BAHİSLERDE FAVORİ BEŞİKTAŞ

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın sonucu merakla beklenen maçında cumartesi günü Beşiktaş'ın Galatasaray'ı Vodafone Arena'da ağırlayacağı karşılaşmanın iddaa oranları belli oldu. Kurumun sitesinden yapılan bilgilendirmede, ev sahibi Beşiktaş, 1,70'lik oranıyla favori olarak gösterildi. Galatasaray'a 3,00'lık oran verilirken beraberlik ise 3,40 olarak belirlendi. Alt için belirlenen oran 1,70; üst için ise 1,65 oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Şenol Güneş Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title