Haberler

    Beşiktaş Yeniden Şampiyonluk Havasında

    Avrupa'da havlu attı, ardından Fenerbahçe ve Başakşehir karşısında kayıp yaşadı, kulübün kapısına haciz dayandı, yine de yıkılmadı.

    UEFA’dan elenmesinin ardından Süper Lig’de Fenerbahçe ve Başakşehir karşısında kayıp yaşayan, son olarak kulüpteki mali krizin haciz boyutuna ulaşmasıyla beraber kaosa doğru sürüklenen Beşiktaş, 5-1’lik Kasımpaşa zaferiyle adeta yeni bir sayfa açtı.

    Bu galibiyetle beraber geri planda kaldığı zirve yarışına tekrar dahil olan Beşiktaş’ın yıldızları, hem taraftarını mutlu etti hem de moral tazeledi. Bu mücadelede rakip fileleri havalandıran başta Mustafa Pektemek olmak üzere; Demba Ba, Ramon Motta, Olcay Şahan ve Jose Sosa, Siyah- Beyazlılar’ın gerçek gücünü bir kez daha ortaya koydu.

    Bilic’ten mutlusu yok...


    Kasımpaşa maçı öncesinde üst üste yaşanan kayıpların ardından eleştiri yağmuruna tutulan teknik direktör Slaven Bilic, 5-1’lik dev zaferle beraber rahat bir nefes aldı. Hırvat çalıştırıcı, bu galibiyet sayesinde takımdaki kredisini, kalan 7 hafta öncesinde daha da artırdı.

    İngilizler geri adım attı


    İngiliz gazeteler, Beşiktaş’ın hocası Slaven Bilic’in sezon sonunda 1996-1997 sezonlarında futbolcu olarak forma giydiği West Ham United’ın başına geçeceğini iddia etmişti. Fakat İngilizler, Kasımpaşa maçının ardından geri adım attı. Bilic-West Ham flörtünün kaynağı Daily Mail, ‘Slaven Bilic’in takımı, Kasımpaşa karşısında aldığı sonuçla şampiyonluk şansını sürdürdü. Slaven Bilic, yeni sezonda da Beşiktaş’la yoluna devam edebilir’ ifadelerini kullandı.

    ‘Şampiyonluk bizim elimizde’


    Siyah-Beyazlı formayla gollerine önceki gün oynanan Kasımpaşa maçıyla devam eden Demba Ba, büyük bir sevinç yaşıyor. Fenerbahçe ve Başakşehir mücadelelerini boş geçmesi sebebiyle üzgün olan Senegalli yıldız, Kasımpaşa karşısında kaydettiği golle moral buldu.

    Süper Lig’de 2 maç sonra kazanmalarının kendilerini şampiyonluk için yeniden motive ettiğini belirten Ba, “Önümüzde 7 maç ve kazanacağımız tam 21 puan var. Şampiyonluğu kazanmak bizim elimizde. Mutlu sona ulaşmak için doktorundan oyuncusuna; takımından taraftarına savaş vermemiz gerekiyor. Attığım golle üzerimden büyük bir yük kalktı. 7’de 7 yapıp şampiyon olacağız” diye konuştu.

    Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Başakşehir Fenerbahçe Kasımpaşa Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title